• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Няколко идеи за подаръци за Свети Валентин за мъж

Всяка зима на 14-ти февруари много хора празнуват свети Валентин, известен и като “Празникът на влюбените”. Без значение какво мислят за този празник – дали е консуматорски фарс или прекрасен ден от календара – мнозина желаят да се възползват от възможността да подарят нещо на любимия. Това трябва да е нещо по-специално, с което да изразят отношението си и по-особеното си внимание.

Освен поднасянето на подарък, можете да кажете няколко топли думи, извиращи дълбоко от сърцето ни. Разбира се, към подаръка може да има прикрепена бележка или поздравителна картичка, на която да напишете собственоръчно някакво пожелание или топли думи.

Това съвсем не означава, че любовта и признателността си към другите трябва да се проявяват само на определена дата, но на този празник имате още един повод да го направите. Дори и да не сте католици (от което вероизповедание води началото си този празник), това не ви пречи да кажете нещо мило или да подарите нещо по-специално на мъжа до вас. Днес ще предложим на дамите да изберат подарък за свети валентин за мъж, и като тъй като залогът е голям, той трябва да бъде нещо уникално.

Подаръци за по-млади и не толкова млади мъже

Младите хора са активни, енергични и с големи очаквания към хората около тях, към живота и към самите себе си. Подходящите подаръци зависят от техния темперамент, вкусове и хоби. Все пак не бихте подарили апаратче за мерене на глюкоза или кръвно налягане на млад човек, докато за един възрастен човек това би била много полезна придобивка.

  • Смарт часовник или телефон

Класическите часовници също са добър вариант за подарък на мъж за празника на влюбените, но смарт часовникът има много възможности, които биха били полезни. Подобен подарък е нещо като мъжко бижу, което мъжете носят на видно място. Добре е да знаете какви са неговите предпочитания, за да не се окаже, че формата, големината или цветът не са му по вкуса.

  • Персонализирано бельо или фланелка

Това са бельо или фланелки, на които са изобразени ваши фотографии или някоя мъдра мисъл, с която той се асоциира. Това е доста ефектен подарък, но не върви при всеки, така че внимавайте!

  • Чаша с гравирано послание или име

Това може да не бъде много скъп подарък, но текстовото послание го прави по-различен. Чашата може да бъде семпла, но здрава, а надписът да бъде стилен и красив. Не купувайте такъв подарък, ако дизайнът на продукта и декорацията му са прекалено “дизайнерски”, тъй като претрупаният дизайн обикновено е натрапчив и бързо омръзва.

  • Екскурзия за двама

Това е подарък за мъж романтик – любител на пътуванията. Това романтично преживяване ще ви отдели от сивото ежедневие и ще имате възможност да преживеете чудесни моменти с любимия човек сред природата или на ново място. Пътуването и пребиваването на място без познатите и ежедневни задължения дава  възможност да отделите повече време един на друг, освен ако човекът до вас не изпада в депресия щом чуе, че ще ходите някъде.

Някой нискобюджетни идеи за подарък за Свети Валентин

Понякога и най-малката дрънкулка (четка за бръснене, химикалка или резервен ключ за колата) може да означава много повече, отколкото си мислите. Най-евтините подаръци за свети валентин за мъж са:

  • Картичка с надпис и пожелание

Този класически подарък няма голяма материална стойност, но носи уникален заряд, който не се измерва с пари. Знаем, че истинската любов не се купува или продава и много мъже биха трепнали пред едно послание, които излиза от сърцето на любимата му. Все пак не прекалявайте с лириката и патоса в посланието си. Просто бъдете вие!

  • Цветя

Те са израз на нежни и красиви чувства към другия. Цената им може да бъде различна, но те никога няма да станат демоде. Вярно е, че не е обичайно жена да подарява цветя на мъж, но това не означава, че мъжете са безчувствени и няма да оценят посланието. Към тях може да прикрепите картичка с няколко топли думи, а защо не и кутия бонбони с панделка за украса за повече колорит.

  • Тефтерче с химикал

Като стойност не е нищо особено, но деловите хора или тези, които често забравят и обичат да си записват, ще го оценят по достойнство.

Подарък за мъж прагматик

Не всеки мъж обича малките, лъскави подаръци, парфюми и други неща със сантиментален характер. Има хора, които са по-сурови и не обръщат никакво внимание на подобни вещи. Без значение дали това е вашият мъж, баща, дядо или някой друг, той ще цени това, което му подарите защото знае, че то идва право от сърцето ви. Въпреки това, ако човекът, на когото сте решили да правите подарък е от прагматичните хора, му вземете нещо според личните му интереси или хоби.

  • Безжично зарядно

Празниците са най-доброто време, в което отново можете да докажете на партньора си, че подаръците са начин, по който проявявате чувствата си. Зарядните станции без кабел са не само по-прибрани, поради липсата на досадните кабели, но нямат и излишни лампички, които да светят в спалнята през цялата нощ, докато спите. Преди да закупите подобен аксесоар, проверете дали смартфонът на човека, на когото ще го подарите, е съвместим с него.

  • Чехли за дома

Февруари показва, че сме в средата на зимата, но има още студени дни и нощи до пролетта. Чехлите са практична идея да покажете загриженост към своя практичен мъж. От краката изстива цялото тяло, а в сезона на различни вируси е по-добре да ги пазите топли. В случай, че той вече има достатъчно чехли, може да замените старите с нови или винаги да имате под ръка резервен чифт за гости.