Вземи кеш, за покупка на МПС!

  • Сумa до  20 000 лв.
  • Период до  72 месеца
  • ГПР от  6.9%
  • Ставаш  собственик на момента
  • 30 дни  за избор на превозно средство
  • Без  първоначална вноска
  • Без  предварителен залог на МПС
  • Без  задължително  Каско
Get link
  • Кеш
  • Авто

Изчисленията на кредитния калкулатор са индикативни!

Точният размер на вноската по кредита, както и точния размер на годишния лихвен процент (ГЛП) и годишния процент на разходите (ГПР), ще ти предоставим под формата на стандартен европейски формуляр за предоставяне на информация за потребителските кредити, след като преминеш през целия процес на кандидатстване и оценим твоята кредитоспособност. Условията, които получаваш като клиент, зависят от оценката на твоята кредитоспособност, която можем да извършим едва след твоето кандидатстване.

Как да взема авто кредит?

Избери желаната от теб сума и период

Удобният калкулатор на tbi bank ти дава възможност да заявиш необходимата сума и период

Запознай ни със себе си

На база твоя профил ще получиш най-изгодната оферта

Ще се свържем с теб

Служител на tbi bank ще се свърже с теб след разглеждане на заявката ти.

Начини за плащане на вноската ти

Плати през tbi app

Изтегли от тук

 

Изтегли мобилното ни приложение tbi bank app на Android или iOS и плащай без допълнилни такси

Плати с карта онлайн

Плати сега

 

Плати вноска по кредита си с карта в 3 стъпки онлайн  (дебитна или кредитна). Въведи ЕГН-то и имейла си, избери кой кредит да погасиш (ако имаш повече от един), попълни данните за картата си и плати.

Услуга ''Бързо погасяване''

Намери клон

 

С услугата „Бързо погасяване“ дължимата месечна вноска се събира автоматично от предоставена от теб сметка на дебитна карта. Ако не си я активирал, можеш да го направиш в наш клон.

Онлайн банкиране

Плати сега

 

С онлайн банкирането на tbi bank можеш да платиш вноска, да следиш кредита си и да правиш други банкови операции. Ако нямаш регистрация, може да заявиш такава в наш офис.

Плати по банков път

Плати месечната си вноска по кредит чрез сметка в друга банка, ползвайки нейното онлайн банкиране. Избери услуга за паричен превод, посочи номера на сметката на открития кредит и в основание запиши „изплащане на вноска по кредит“ + твоя клиентски номер.

Плати през ePay

Влез с регистрацията си в ePay.bg  и избери от менюто „Плащане на сметки“ и след това „Регистрация“. Напиши в търсачката tbi bank и избери в зависимост от задължението ти – „tbi bank – вноски по кредит“ или “tbi bank – вноски по кредитна карта”.

Плати през Cashterminal

Плати сега

 

tbi bank работи в партньорство с Cashterminal и можеш да платиш вноската си по кредит от всяко едно устройство на територията на страната.

Плащане през банкомат

Плати сега

 

Избери банкомати с активна услуга B-Pay. В главното меню въведи кода на търговеца (в случая tbi bank – код 65000) и след това своето ЕГН и плати.

На касите на Fast Pay

Плати сега

 

И в този случай не ти трябва нищо повече от номер на договора и сумата за вноската в брой, която да предоставиш на служителя на касата. Касите на Fast Pay ще откриеш тук.

Плати в банков офис

Намери офис

 

Ако наблизо имаш офис на tbi bank, можеш директно да си платиш вноската в него. Достатъчно е да предоставиш личната си карта и наш служител ще свърши останалото.

Защо да избереш потребителски кредит

Какви са условията, за да взема заем?

Нужно е да разполагаш с валиден документ за самоличност.

Какви документи са необходими, за да кандидатствам за заем?

За да пуснеш заявката си онлайн е нужно единствено да следваш стъпките и да попълниш необходимата информация за теб. След това можеш да подготвиш личната си карта и да очакваш нашето обаждане.

Приложими документи

*При усвояване на кредит на дата 10.11.2021г. за сума на кредита 10 000лв. и срок на изплащане 70 месеца, без избрана застраховка, клиентът ще заплати 69 равни месечни вноски по 176.38 лв., като първата вноска е на 15.01.2022г. Общ размер на кредита 12 170.00 лв; ГПР 6.95%; ГЛП 6.98%. Лихвеният процент е фиксиран и стартира от 6.98%, определя се в зависимост от профила на клиента и кредитната му история след извършване на кредитна оценка. В случай че в срок до 30 (тридесет) дни от датата на сключване на Договора за кредит, Кредиторът не получи заверено копие за Свидетелство за регистрация на МПС издадено след датата на сключване на Договора за кредит, Потребителят автоматично губи правото си да ползва преференциалните условия, при които първоначално му е предоставен потребителския кредит.