Новини

Двама студенти поемат управлението на TBI Bank за един ден

Те бяха посрещнати в банката лично от главния изпълнителен директор Цветан Петринин.


Двама студенти влизат в ролята на мениджъри в TBI Bank в рамките на инициативата Мениджър за един ден, която се организира от Джуниър Ачийвмънт България. Младежите бяха посрещнати в банката лично от главния изпълнителен директор Цветан Петринин.


“TBI Bank се включва за първи път в “Мениджър за един ден”, като все повече осъзнаваме колко е важно да изграждаме мост между образованието и бизнеса и да подкрепяме младите хора в първите им кариерни стъпки”, каза Цветан Петринин при връчването на сертификатите на студентите за участие в инициативата.


След посрещането си в банката Георги Добрев, студент в Софийския университет Св. Климент Охридски в специалност Стопанско управление с английски език, пое управлението на отдел Банкови операции и администрация. Петър Пеков е Мениджър Маркетинг и комуникации за един ден в TBI Bank. Той учи Финанси, счетоводство и контрол в Университета за национално и световно стопанство.


Младежите споделиха, че се вълнуват от досега си с бизнеса и искат да научат, колкото се може повече неща дори и за един ден. Те споделят виждането, че само излизането от зоната на комфорта, ще им донесе успех в бъдеще.


“Мениджър за един ден” е сред най-популярните инициативи на Джуниър Ачийвмънт България. Тя се провежда ежегодно и в над 100 държави по целия свят. В нея винаги се включват както висши държавни управници, така и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот. Тези лидери дават начало на професионалната реализация на хиляди ученици по целия свят, а в замяна получават удовлетворение от предадения опит и от съвместната работа, както и вдъхновение от иновативните и свежи идеи на мотивираните млади хора.

EN TBI офиси