Finovate 2018 очертава последните финансови тенденции и иновации

22.03.2018    Share +

Finovate 2018 очертава последните финансови тенденции и иновации

Представители на TBI Bank взеха участие на водещия финтек форум в Европа: Finovate 2018. Всяка година Finovate 2018 събира на едно място повече от 1000 професионалисти във финансовия сектор, 70 компании и 120 презентатори, които обсъждат последните тенденции във финансовия свят.

Тази година събитието се проведе между 6 и 9 март в Лондон. Питър Барон, изпълнителен директор на TBIF, компанията собственик на TBI Bank, и Олга Гулкова, старши вицепрезидент Lean & Innovation, имаха възможност да чуят какви са последните трендове и иновации във финансовата индустрия.

„Финтек иновациите продължават със страшна скорост и не можем да си позволим да изоставаме. Учи, прилагай, прави грешки, учи се отново, движи се напред и прави клиентите щастливи“, споделя своите впечатления от форума Питър Барон.

Повече от 1400 души посетиха събитието, което представя най-новите технологии в банкирането, финансите и плащанията в уникален кратък формат, давайки възможност на участниците да присъстват на тематични сесии и семинари. Finovate 2018 се фокусира върху новите регулации във финансовата индустрия, блокчейн технологиите и крипто валутите, дигиталното кредитиране, изкуствения интелект и бъдещето на финансовите услуги.

„Според мен най-ценната част от събитието е нетуъркингът: ние се учим от успехите и провалите, работата и постиженията на другите. Иновациите идват с практиката, анализа и постоянното „горене“ във финтек екосистемата“, казва Олга Гулкова.

Някои от доверените партньори на TBI Bank, като дигиталните консултанти 11: FS и доставчикът на бизнес софтуер Softelligence бяха сред презентаторите на Finovate 2018. 11:FS е компанията, която помогна на банката да изгради технологичната си инфраструктура, която е в основата на всички настоящи проекти. Softelligence е доставчикът на системата, която улеснява нашия ориентиран към клиента подход. Заедно с тях, TBI вече предоставя изцяло онлайн идентификация на клиенти и 100% дигитално кредитиране в Румъния, а скоро и в България.  

„Надявам се, че следващата година ние ще бъдем рамо до рамо с нашите партньори на сцената, представяйки успешните ни общи проекти“, добавя Гулкова.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54