Forbes пише за TBI Bank в априлския си брой в България и Румъния

03.04.2018    Share +

Forbes пише за TBI Bank в априлския си брой в България и Румъния

TBI Bank присъства в априлското издание на списание Forbes в България и Румъния.

Българското издание включва статия за банката, която цитира управляващия директор на TBIF Питър Барон и председателя на Управителния съвет на TBI Bank Валентин Гълъбов. Te говорят за стратегията, дигитализацията, финансовите резултати и печалбата на банката. Статията, озаглавена „Повече с по-малко“, включва класация на българските банки по показателя съотношение на печалба спрямо активи, където TBI Bank е номер едно.

 „Ние имаме предимството, че не носим „тежка раница“ на гърба си – огромен брой офиси, навици, инвестиции във все пак стария модел на банкиране. Това ни дава възможност да бъдем гъвкави, настоятелни и концентрирани в процеса по бързата дигитализация“, казва Гълъбов за Forbes България. 

Румънското издание публикува интервю с Управляващия директор на TBIF Питър Барон със заглавието „Изграждаме организация, базирана на технологиите и хората“. В интервюто той говори за пътя към дигитализацията и споменава някои от дигиталните услуги, които банката вече предоставя на румънския пазар, като нашите онлайн платформи за електронна търговия и депозити. Барон също така коментира предложението на румънските депутати за поставяне на таван на лихвите по кредитите и как това ще се отрази на пазара на финансови услуги.

 „TBI Bank се трансформира в гъвкава организация, която се адаптира спрямо нуждите на клиентите и подобрява живота не само на нашите настоящи клиенти, но и на тези, които нямат достъп до банково финансиране или пък предпочитат дигиталната комуникация с банката си“, казва Барон пред Forbes Румъния.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54