Новини

TBI Bank осигурява спорт за близо 200 деца с увреждания

TBI Bank осигурява занимания по езда и плуване за близо 200 деца с увреждания. Това е възможно благодарение на новата търговска кампания на банката „Спорт за по-добър живот на децата“. Чрез нея TBI Bank дарява по 1 лев за всеки кредит със срок до 1 година и по 2 лева за всеки кредит със срок на изплащане над 1 година. В знак на съпричастност към кампанията всеки клиент на банката, сключил договор за кредит, ще получи подарък специална еко торбичка като символ на направеното дарение от TBI Bank.

Кампанията се организира с подкрепата на Фондация „Помощ за благотворителността в България“ и обхваща София, Плевен, Банско, Русе, Сливен, Пловдив, Варна.Доказани са медицинските ефектите върху децата с увреждания от занимания по езда и плуване - развитие на дихателната система, сила на мускулите, сърдечна дейност. Също толкова благоприятно действие имат положителните емоции, радостта от водата или от взаимодействието с животните и изживяването на тази радост в група. Спектърът на увреждания и хронични заболявания, върху които тези спортове имат влияние, е широк – детска церебрална парализа, синдром на Даун, аутизъм и много други.

Клиентите на TBI Bank могат да се възползват от кредит Бързи пари и кредит Бързи покупки. Бързи пари е кредит с максимален размер до 7500 лв., който се одобрява от 5 мин. до 2 часа. За целево финансиране на потребителски стоки Бързи покупки TBI Bank подпомага клиентите с отпускане на заем до 5 мин. във всеки от 4800-те търговски обекта, сключили договор с банката.

EN TBI офиси