Новини

TBI Bank ще раздава коледни подаръци в центъра на София

• 8 късметлии ще бъдат изтеглени в томбола по време на фестивала „София Мези“, на който банката е генерален спонсор.


Тази година TBI Bank е генерален спонсор на фестивала „София Мези“ и по време на събитието, което започва следващата седмица, ще раздава коледни подаръци в центъра на София. Късметлиите ще бъдат изтеглени чрез ежедневна томбола в рамките на събитието. Фестивалът се организира от Фондация “Румънеца и Енчев” със съдействието на Столична община.
“За нас е чест да подкрепим фестивал, който не само събира на едно място звезди от различни стилове, но ще ни даде възможност да бъдем още по-близо до нашите настоящи и бъдещи клиенти по време на един от важните празници в годината – Коледа. За първи път сме спонсори на подобен тип събитие, но със сигурност ще продължим да подкрепяме различни инициативи, които ще ни дават шанса да бъдем близо до хората”, коментираха от TBI Bank.


Фестивалът „София Мези“ се провежда в столицата в периода 22 – 29 декември 2016 г. в парк „Княжеската градинка“ пред паметника на „Съветската Армия“, вход свободен. Банката ще раздава всеки ден по 100 лв. в брой, а за първите пуснали талоните си за участие ще има специален подарък.


В рамките на фестивала „София Мези“ гражданите и гостите на София ще имат шанса да се насладят на Грандиозно шоу с участието на световни и балкански звезди, като Nana, „C-block“, Кеба и трубачи ”Цариброд” от Сърбия, Йорданис Агапитос и Ная - от Гърция.


Празнични лакомства, богато разнообразие от мезета, както и гигантска коледна баница, достойна за рекордите на Гинес са допълнителен магнит за посетителите.


Събитието ще бъде с бляскава украса, акцент в която ще са истински елени от впряга на дядо Коледа. Целодневното забавление ще включва също така и лунапарк, семейни игри, турнири по белот и табла, празнично родео с бик, както и различни състезания по надяждане и надпиване.
Градусът на купона ще се повишава не само от ароматното греяно вино, а и големте родни звезди, сред които ще бъдат група „Сигнал“, Валя Балканска, Гъмзата, Милена Славова, “Обратен ефект“, “Айс крийм“ и „Хоризонт“.


Фестивалното градче ще предложи на своите посетители и интересни идеи за коледни подаръци – като ръчно правени сувенири и картички, плетени чорапи, прясно изпечени сладки и други. Фондация “Румънеца и Енчев” си партнират с Дирекция социални дейности на Столична Община и държат винаги фестивалът да е съчетан с благотворителни каузи.

EN TBI офиси