• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

5 неща, които трябва да вземеш за своята лятна ваканция

Лято, сладко лято… почивката е на дни разстояние и мислите ти вече са фокусирани изцяло върху плажове, коктейли и вечерни забавления. Преди обаче да поемеш към жадуваната ваканция, трябва да отделиш малко време, за да стегнеш багажа. Лесна работа, ще си кажеш, но пък много отговорна. Има неща, които трябва задължително да присъстват в него, за да се насладиш напълно на своята ваканция.

1.    Модерна техника за супер селфита

Какво е почивка без селфита на брега, вкусни местни ястия или групови комични снимки в по-малките часове на нощта, когато вече си забравил всички тежки мисли и задръжки? Не можеш да разчиташ само компанията да снима, трябва и ти да си подготвен, а и много пи-бързо ще можеш да ъпдейтваш профилите си в социалните мрежи. Нека ти завиждат! Та, за да целта ти трябва модерен фотоапарат или още по-добре – смартфон от ново поколение.
Скъпи са, ще си кажеш и не си далеч от истината. Но сега са ти по джоба, тъй като можеш да ги вземеш на изплащане от нашите партньори. 

2.    Надуваемо розово фламинго 

Ако не си фен на доста модерното напоследък фламинго, можеш да яхнеш вълните с надуваем лебед, акула, крокодил или животно по твой избор. В случай, че просто искаш да се излежаваш във водата или на пясъка на нещо меко и комфортно, си вземи надуваем дюшек. Определено ще ти е по-удобно на него, отколкото на пластмасовите шезлонги.
Всички плажни екстри за твоята почивка също лесно ще намериш в онлайн магазините на нашите партньори. 

3.    Палатка 

Може би си фен на по-екстремните почивки – на къмпинг или близо до звездите в планината. Тогава задължително трябва да се оборудваш с модерна и здрава палатка, която да посрещне всички твои нужди и метеорологични условия.

4.    Слънцезащита и защита от насекоми 

Много, много важно е да не изгориш, защото това ще скапе почивката ти, а и в крайна сметка една от целите е, да хванеш приятен, равномерен тен. Задължително вземи слънцезащитни продукти, като не пропуснеш и качествени слънчеви очила, за да предпазиш очите си.
Като говорим за пазене… коматите са страшна напаст и на морето, и в планината, така че се подготви с поне един продукт срещу тези кръвопийци и различните им производни.

5.    Удобни дрехи и обувки 

Разбираме, планирал си да се излежаваш максимално дълго под слънчевите лъчи, но винаги може да изникне някое интересно предложение, което е обвързано с повече движение. Няма да изпуснеш приключение, защото не си си взел подходящи дрехи и обувки нали? Дори джапанките ти трябва да са удобни, не ги подценявай.

И докато си на вълна покупки и почивки, ще те зарадваме със страхотна новина. Ако пазаруваш онлайн на изплащане от нашите партньори, можеш да спечелиш ваучер почивка на стойност 500 лв. Всяка седмица някой печели, защо да не си ти!