• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

5 причини да изтеглиш и ползваш мобилното приложение TBI Bank App

Има неща в този живот, които са извън твоя контрол. Но има и много други, които можеш да проследиш и модерираш, така че да са максимално в твоя полза и банковият ти кредит е едно от тях. Трябват ти пари и си взел банков заем, съвсем разбираемо и логично. След това обаче идва досадното помнене кога трябва да плащаш вноската си и ровенето в документите за нейния размер, за да си правиш сметка на бюджета за месеца… да не забравим и неудобството да се разкарваш до банковия клон и то в конкретни дни и т.н. Звучи ли ти познато? Хайде сега забрави за всичко това и ако си наш клиент и все още не ползваш мобилното ни приложение TBI Bank APP, просто го изтегли. На практика с него твоите пари са постоянно в джоба ти и контролираш всичко, свързано с тях. Какво имаме предвид?

С TBI Bank App:

Следиш изцяло кредита си

След като се регистрираш в приложението, на началния екран ще видиш всички твои кредити към TBI Bank. И не само – в нашия ап можеш да видиш сумата на месечната си вноска, до коя дата трябва да я платиш, история на всичките ти плащания през приложението. Това ти спестява постоянното ровене в договори и документи и всичко е достъпно за теб по всяко време през телефона ти.

Погасяваш вноската си изцяло онлайн

Едно от най-големите удобства да ползваш приложението ни, е възможността да плащаш вноската си с няколко докосвания на екрана през телефона. Няма нужда да ходиш до банков клон или да посещаваш каси на Easy Pay, всичко е в телефона ти!

Получаваш специални оферти

Трябват ти пари? Просто влез в приложението ни и виж дали имаме специална оферта за теб. В него ще откриеш дали вече си предварително одобрен за заем и какъв е лимитът му. Ако офертата е налице, можеш да заявиш и усвоиш парите веднага без да се налага да кандидатстваш допълнително. Парите са в телефона ти по всяко време – избираш сума и срок за изплащане и ги взимаш.

Можеш да вземеш напълно безплатно нашата TBI Neon карта

Дебитна карта подарък с уникален дизайн специално за теб! С нея можеш да теглиш суми от всеки банкомат в България и ЕС без такси. Лесно я блокираш и отблокираш по всяко време през телефона и усвояваш парите си по кредит към TBI Bank веднага след одобрение. Разбира се, TBI Neon карта има висока степен на защита при онлайн плащания и чакай да чуеш най-готината част – тя идва при теб на място в срок от два работни дни и не дължиш никакви такси по издаване на пластиката и годишна поддръжка. Иска ти се вече да я имаш, нали?

Чат в реално време (Live chat)

Да, чу правилно, ще отговаряме на твоите въпроси 24/7. Вече няма нужда да ходиш до офис или да звъниш, можеш просто да ни пишеш в чата на приложението. Ще получиш отговор в рамките на минути.

Премести банката в джоба си, нека ти е удобно с TBI Bank App. Ако още не си го изтеглил, виж как да го направиш ТУК.