• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Твоят избор е важен

Всяка година на 14-ти юни Световната здравна организация (СЗО) отбелязва Световния ден на кръводаряването. Той цели да ни напомни за ролята, която кръводаряването играе при спасяването на човешки живот, и предизвикателствата, пред които са изправени медицинските институции, за да осигуряват необходимите наличности на кръв.

Как да дадеш своя принос?

Ако желаеш да дариш, обади се на номер 02/ 92 104 17 или кликни тук за повече информация. Една банка кръв може да спаси между един и три човешки живота. За да помогнеш на другите обаче, на първо място трябва да се погрижиш за собственото си здраве. Затова ти напомняме, че при нужда винаги можеш да се възползваш от услугата ВТОРО МЕДИЦИНСКО МНЕНИЕ, която е включена в твоята застраховка ЗАЩИТА НА КРЕДИТА.

Какво ти предоставя услугата ВТОРО МЕДИЦИНСКО МНЕНИЕ?

Тя ти дава възможност като застраховано лице да получиш допълнително медицинско мнение относно здравословното си състояние след направена диагноза и препоръка за последвало лечение. Отговорът се предоставя от международен екип тесни специалисти в съответната медицинска област в рамките на 10 дни. Целият процес се случва дигитално, така че не е нужно да напускаш комфорта на дома си. Услугата не ти струва никакви допълнителни лични разходи, от теб се изисква да направиш само едно безплатно телефонно обаждане.

Обади се на номер 008002100020, където служител на MediGuide ще те преведе през целия процес.

Твоят избор е важен не само за теб, но и за другите!

Прочети още

Виж всички
Модели и цени на електрическите велосипеди у нас