• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Есенни домашни вълнения: Какво да свърша най-напред?

Лятото вече си отиде. По-бързо отколкото ни се искаше, но няма как. Горе главата, светът не свършва с края жегите! Есента също има своя чар и ти дава възможност да се погрижиш за дома и вилата си в очакване на другия жадуван празничен сезон – зимата. Откъде да започнеш?

Моят дом е моята крепост

Огледай се у дома, сигурно има куп неща, които трябва да се подновят, да се извършат някои леки ремонтни дейности и разбира се, голямото есенно почистване. Не ти завиждаме за последното, но пък корекциите у дома можеш да направиш сам с подходящата техника. А и кой по-добре от теб е наясно какъв резултат желаеш да постигнеш?

Освежаване на стените, ремонтиране на мебели, дупки и тръби … трябват ти сръчни ръце и качествена техника. Второто можеш лесно да намериш в магазините на нашите партньори. А сега можеш да си вземеш най-доброто онлайн на изплащане само с 0.83% месечно оскъпяване!

По-топло през зимата 

Студът наближава, бъди подготвен. И за да не излиза топлината от дома ти, трябва да имаш добро уплътнение на вратите и прозорците. Прегледай всички кътчета и отвори, през които става течение и ако трябва, ги ремонтирай. Инструменти и уплътнения можеш да вземеш удобно на вноски от нашите партньори.

НЕ на спуканите тръби

Ако не изцедиш градинските маркучи и външни кранове, рискуваш да осъмнеш някоя сутрин със спукани тръби заради замръзнала остатъчна вода в тях. Все още имаш достатъчно време да свършиш тази дребна, но леко досадна работа.

Здрави мебелите и за догодина

През есента времето е все още меко, но дъждовно. Ако не вземеш мерки, може да съсипеш външната си мебел. Шезлонги, люлки, градински масички и столове – прибирай всичко в гаража или на друго място, за да не прогизне и да не се налага да го изхвърлиш.

По-зелена и красива градина

Ако искаш да имаш поддържани и свежи тревни площи през лятото и пролетта, трябва да ги подготвиш за зимата. Корените все още са активни, когато тревата не расте, така че наторяването им ще предотврати щетите през студените месеци. Ако вземеш мерки още сега, тревата ще позеленее по-бързо напролет и ще изглежда много по-здрава и свежа. Купи бързо и лесно изцяло онлайн на вноски подходящи торове и инструменти тук.

Без пукнатините на пътя 

Ако пък има частен път до дома/вилата ти, грижата за неговата поддръжка е твоя. Колкото повече чакаш и се мотаеш, толкова по-големи ще стават дупките на пътя и накрая може да се сдобиеш с чисто нова пропаст на метър от дома ти.
Не изчислявай колко ще ти струва, купи необходимото на вноски с 0.83% оскъпяване и облекчи бюджета си.