• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Финансов хороскоп за 2020

Вярваш ли в астрологията? Звездите наистина говорят и можеш дори от любопитство да надникнеш какво ти вещаят във финансов план за 2020 г. според сайта www.yearly-horoscope.org.

 

Овен (21 март – 20 април) 2020 ще е добра година за Овните. Периодът дава възможност за увеличение на състоянието. Ако си от представителите на този зодиакален знак, бъди спокоен, защото ще имаш пари за всичките си нужди и желания през годината. Като цяло финансите не са приоритет за Овена, но през 2020 той ще бъде доста уверен и смел в тази посока. Щедър по природа, той ще харчи с размах, но трябва да внимава, тъй като импулсивната му натура може да го накара да прекрачи някои граници и на моменти да брои дните до следващата заплата.

 

Телец (21 април – 21 май) Телецът е сред най-материалните знаци в зодиака. Той обожава парите и знае как да ги изкарва. Това няма да се промени и през 2020. Телците ще работят здраво и ще печелят пари, които за тях са сигурност и спокойствие. Те трябва да внимават с щедростта си, тъй като някой може да злоупотреби с нея.

 

♊ Близнаци (22 май – 21 юни) За Близнаците парите не са приоритет, а средство да си осигурят забавление и интересни преживявания. Те често се захващат с проекти и сделки, но губят интерес и не ги довършват. Това се отразява и на финансовото им състояние и ако искат през 2020 да се радват на финансова стабилност, трябва да са по-последователни в работата си. Те са креативни и остроумни и ако са по-целеустремени, ще имат спокойна във финансов аспект година. Близнаци, вашата наивност понякога ви кара да доверявате парите си на други хора, които може да злоупотребят с тях. Документите и финансите ви тази година трябва да си останат под вашия контрол.

 

Рак (22 юни – 22 юли) Раците имат „магически допир“ що се касае до парите през 2020 и тяхната финансова стабилност и просперитет ще бъде за завиждане през новата година. Представителите на този знак ще изкарат доста пари през следващите месеци и това ще повиши самочувствието им. Те са експерти в менажирането на бюджета си, така че няма да имат трудности и непредвидени разходи, които да ги поставят в неблагоприятна ситуация. Ако имате за партньор Рак, бъдете спокойни, годината ви във финансова план ще е доста добра. А ако вие самите сте от тази зодия, се пригответе да давате пари на роднини през 2020.

 

Лъв (22 юли – 23 август) Лъвовете обичат лукса и за тях парите са начин да дадат израз на разбирането си, че заслужават най-доброто. Те виждат финансите като средство към добрия живот и нерядко се разпростират извън възможностите си. Лъвовете умеят да изкарват пари и през тази година това отново ще им се отдава, но ако не се свият откъм разходите си, ще изпаднат в неблагоприятна финансова ситуация още в края на първото полугодие. Съветът към тях е по-внимателно да следят материалното си състояние и да се научат да балансират бюджета си през 2020.

 

Дева (24 август – 23 септември) Тази година не е особено добра финансово за Девите. Те са доста самостоятелни и независими и предпочитат да си плащат за всичко сами. Понякога човек има нужда от помощ и ако не се научат да разчитат на нея, те може да имат лоши периоди през годината. Макар че Девите винаги имат резервен план (и резерв от пари), това може и да не се окаже достатъчно тази година. Добрата новина е, че представителите на този зодиакален знак умеят да управляват бюджета и разходите си и са реалисти за него, което ще им помогне да излизат от трудните ситуации през 2020 г.

 

♎ Везни (24 септември – 23 октомври) Везните обичат парите, тъй като те им позволяват да си позволят различни удоволствия. Повечето представители на този зодиакален знак имат самочувствие и успяват да поддържат висок стандарт на живот, който ще си осигурят и през 2020. Като цяло те не се тревожат за пари и затова ги печелят по-лесно от другите зодии. Сметките обременяват Везните и те често оставят контрола и бюджетирането на своите половинки. През 2020 ще имат относително големи сметки за плащане и е добре да ограничат малко екстравагантния си начин на живот.

 

♏ Скорпион (24 октомври -22 ноември) В сравнение с всички останали знаци от зодиака Скорпионът е най-властолюбив и може да се обсеби на тема пари, тъй като те му дават жадуваната власт и надмощие над другите. Веднъж постави ли си нещо за цел, той няма спирачки. Така че във финансов план 2020 ще бъде такава, каквито цели си постави Скорпионът – ако желае да удвои състоянието си, ще го постигне. Но не очаквайте да тръби на всеки за това, тъй като е доста потаен.

 

♐ Стрелец (23 ноември – 21 декември) И докато Скорпионите правят схеми, анализи и планове, за да си осигурят финансово преимущество, Стрелците просто получават пари като на магия. Те са най-големите късметлии в зодиака и материалните благини просто идват при тях, понякога и напълно неочаквано. 2020 година не е изключение. Но има малка подробност – Стрелците въобще не си правят сметката и каквото получат, лесно го прахосват без да му мислят. Парите за тях означават свобода и съдбата сякаш ги закриля. Може да изхарчат до стотинка и на сутринта да се събудят с новината, че са получили голямо парично наследство.

 

♑ Козирог (22 декември – 20 януари) Практичните Козирози ще отдадат голямо значение на парите през 2020. Често представителите на този знак не идват от заможни семейства и са свикнали да си броят стотинките и да ги инвестират мъдро. Неслучайно много от тях се превръщат в милионери. Те са пестеливи и пресметливи Тази година звездите им предвещават имотни покупки, за които вероятно ще теглят голям кредит или ще направят ипотека.

 

Водолей (21 януари – 19 февруари) Питайте Водолея за всичко друго освен за пари. Те не са негов приоритет, макар че умее да ги харчи. Откъде идват? Пълна случайност и нареждане на обстоятелствата в негова полза. Безгрижни, щедри и не познаващи думата „бюджет“ и „финансов баланс“ тази година Водолеите може да задлъжнеят към някои институции, забравяйки да си платят сметките. Няма да е зле да седнат и да си направят някакъв бегъл списък със задълженията си за следващите месеци.

 

Риби (20 февруари – 20 март) Когато става въпрос за пари, Рибите са пълни с изненади през 2020. На пръв поглед изглеждат малко безразсъдни и неглижиращи финансите си, но всъщност ще се справят прекрасно с бюджета си през годината. Щедростта им отново ще впечатлява, ала за щастие, тя няма да се отрази на портфейла им. Рибите обичат да живеят в охолство и да си угаждат и парите ще идват при тях без особено усилие. Трябва обаче да следят крайните срокове на сметките си, защото понякога запълването на изхарчения резерв се забавя и ще има месеци в които ще се окажат „на червено“, ако предварително не са заделили за месечните си разходи.