• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Има как! Вземи сума, за каквото си поискаш

Животът може и да става по-труден, но това не е причина да спреш да живееш, както искаш. Едно е сигурно – разходите и нуждите ти не излизат в почивка, така че не можеш просто да кръстосаш ръце и да си повтаряш „Нямам пари!“. Истината е, че има начин да си набавиш нужните средства и то точно според желанията ти. Да, правилно се досещаш – отговорът е в банков заем, който ти дава гъвкави и удобни възможности за изплащане. А за да вземеш правилното решение и то да обслужва целите ти, ние можем да ти предложим различни продукти.

Потребителски кредит

Ако предпочиташ да поговориш със служител при заявяване на кредит, можеш да го направиш в наш клон или да позвъниш в Центъра за обслужване на клиенти на тел 0700 17 571 / *8242.  Не пропускай да се възползваш от специалната ни оферта за потребителски кредит с 1 или 2 месеца вноска гратис.

Какво означава това? Ако избереш опция за кредит с 2 вноски гратис за 12 месеца, първите два месеца не плащаш вноска и първата ти вноска е след около 90 дни, а целият ти кредит се изплаща в рамките на 10 равни вноски. Задължително попитай банковия служител за тази възможност и ще получиш подробни обяснения. Mожеш да заявиш сума до 10 000 лв., за период до 48 месеца, без поръчител и само с документ за самоличност.

Онлайн потребителски кредит

Можеш лесно да кандидатстваш за потребителски кредит за сума до 10 000 лв. изцяло онлайн 24/7. Процедурата е улеснена и ти трябва само документ за самоличност, с който да минеш през процеса на личната идентификация. Отговорът на заявката ти идва до минути, а самото кандидатстване е в няколко стъпки. За твое улеснение в сайта ни има калкулатор, с който да изчислиш месечната си вноска като посочиш сумата, защита и период до 48 месеца. В него се изчислява и цялата информация за лихвата, разходите и т.н., така че да можеш да съобразиш погасяването с бюджета си. А най-хубавото е, че харчиш получените пари, за каквото си решиш.

Кредит с предварително одобрен лимит през мобилното ни приложение

Ако още не си разбрал, имаме си много готино мобилно приложение TBI Bank App, което идва с много предимства.

Правиш си сигурно и бързо профил с няколко клика и след това всичко е много по-лесно – можеш да заявиш кредит директно през апа без да посещаваш клон, да се занимаваш с излишна бюрокрация и да трупаш документи в шкафовете. И това не е всичко, през приложението ни имаш постоянен достъп до повече пари, защото там виждаш дали и за каква сума си предварително одобрен и която можеш да вземеш веднага без да минаваш през целия процес на кандидатстване отново.

За да се възползваш от TBI Bank App трябва вече да си наш клиент. Можеш да го свалиш оттук:

Android   iOS 

Кредит TBI DUO

Това е един от нашите продукти, които може да те извади от доста трудни ситуации. Той ти позволява да получиш одобрение за по-голяма сума в рамките на 10 000 лв. дори да не покриваш всички наши условия, като за целта трябва само да доведеш съдлъжник, който отговаря на тях. А ако погледнеш в дългосрочен план, с вече одобрен кредит TBI DUO, който изплащаш редовно и навреме, можеш дори да подобриш кредитната си история, което ще ти помогне в бъдеще да взимаш други заеми.

Периодът на изплащане отново е много гъвкав – до 48 месеца, а отговорът на заявката става до минути. Заяви TBI DUO и повиши шанса си за одобрение и за свежи пари за твоите нужди, планове и желания.

Кредит TBI AUTO

Свободното придвижване не е привилегия, а твое право. То става много лесно със собствено превозно средство, което вече също може да си позволиш с кредит TBI AUTO. Не те ограничаваме – похарчи сумата за автомобил (нов или употребяван), мотоциклет, скутър, кемпер… ти решаваш. Отпускаме суми от 2 500 лв. до 20 000 лв. за срок на изплащане до 72 месеца без задължително каско и без самоучастие от твоя страна. И тъй като мислим за теб ти даваме един месец вноска гратис без да дължиш лихви за този период, в който можеш без притеснения да регистрираш закупеното превозно средство на свое име и да ни донесеш заверено копие от регистрационния талон. Това е!

Можеш да кандидатстваш за кредит TBI AUTO в наш клон, онлайн, като позвъниш в Центъра ни за обслужване на номер 0700 17 571 / *8242 или при някой от нашите партньори.

 

Виждаш ли колко е лесно да финансираш своите нужди и желания? Ето и един съвет от нас: Възползвай от опциите за защита на твоя кредит, ей така да ти е спокойно. Времената са предизвикателни и е хубаво да имаш допълнителна помощ в изплащането на кредита си при възникване на непредвидени ситуации.