• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Как да вземеш кредит от дивана

У дома си е най-хубаво! А през последната година животът така се промени, че започнахме да правим все повече неща от вкъщи. Дори взимането на банков заем вече стана много по-лесно и бързо, без дори да се налага да ходиш до банков клон. Не си разбрал? Бъди в крак с последните тенденции и свали мобилното ни приложение TBI Bank App, в което можеш веднага да видиш дали вече сме те одобрили за кредит и да го вземеш с няколко докосвания на екрана.
Точно така – директно през телефона, без да напускаш дивана или леглото!

В приложението ни има специални индивидуални оферти и  можеш веднага да видиш за каква сума вече си одобрен и да си спестиш време и нерви, когато бързо ти трябват пари.

Ако не се нуждаеш от парите веднага можеш да провериш отново след време – парите ти ще те очакват.

Сигурно имаш въпроси и бързаме да ти отговорим :)

Къде можеш да намериш своята оферта?

Отваряш началната страница на приложението и няма как да я пропуснеш

Каква представлява предварително одобрения кредитен лимит?

Това е сумата, за която ние вече сме те одобрили. Заявяваш я и я усвояваш веднага. и можеш веднага да я заявиш и да я усвоиш. Не се налага да чакаш и да минаваш през допълнителни процедури. Яко, нали?

Мога ли да заявя по-малка сума от посочения лимит?

Ама, разбира се, че можеш. Цифрата показва максималната сума, която можеш да вземеш веднага. Можеш да вземеш и по-малка от нея, но не трябва да е под 300 лв.!

Каква ще е месечната ми вноска?

Когато имаш одобрен лимит, сам решаваш сумата и периода, за който ще я изплатиш, като още докато избираш, виждаш каква е калкулираната месечна вноска. Ако случайно не ти допада, можеш да промениш периода или цялата сумата на кредита, докато не намериш най-подходящата за теб.

След колко време ще мога да получа парите си?

Този въпрос ни е любим, а отговорът му ще ти хареса! Получаваш парите си веднага, само трябва да посочиш как – по банкова сметка или предпочиташ да ги вземеш на каса на EasyPay.

А как ще си подпиша договора по кредита?

Май не ни повярва в началото – всичко става през телефона. Подписваш договора си изцяло онлайн със специален ОТП-код, така че данните и парите ти са напълно защитени.

Ами това е – нищо сложно, просто трябва да опиташ!

Ако си наш клиент, но все още не си изтеглил приложението, направи го сега. Виж своята специална оферта и се възползвай от сумата, когато имаш нужда.

Как лесно да изтеглиш и ползваш приложението ни, научи ТУК.