• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Как можете да се възползвате от кредит за ремонт и какви са условията по него?

Понякога ремонта, който правим вкъщи е планиран и мечтан дълго време. Как например ще ремонтираме цялата къща, детската стая, терасата или градината. Но понякога тези ремонти изненадват и нас самите. За съжаление, не всичко в живота е планирано и това важи с особена сила, когато притежаваш собствен дом. Всеки знае, че една къща никога не е завършена. Тя винаги има нужда от смяна на паркета в едната стая или на дограмата в друга. Изключително неприятно е, обаче, когато се случи непредвиденото и някой ремонт трябва да се осъществи спешно на момента – дали покривът е протекъл или дограмата; дали изолацията не работи или влагата прониква навсякъде – някои ремонти не търпят отлагане. Тук ще ви разкажем повече за това как по лесен и безболезнен начин можете да се справите с тези непредвидени обстоятелства и как един кредит за ремонт и обзавеждане може да е точно това, от което се нуждаете в този момент.

Какви могат да бъдат видовете кредити за ремонт на жилище?

Може би скоро сте закупили първия си дом и искате да извършите някои козметични промени по него, да смените паркет, мебели, дограма или пък някои по-съществени ремонти, без които не можете да се нанесете. Ние много добре знаем как ремонтите могат да натоварват месейния бюджет, особено когато тези ремонти не са планирани.

Затова тук можете да се възползвате от кредит за ремонт и обзавеждане. Нашите потребителски кредити са идеални за това, предлагайки суми до 15 000 лв и срок за погасяване до 60 месеца. Това е идеалният вариант за бързо изплащане на мечтания ремонт или обзавеждане на дом. Няма нужда да се обвързвате с тежки потребителски кредити, предлагани от банки, които ще трябва да връщате следващите поне десет години. Ако просто имате нужда от малко средства до следващата си заплата или, за да закупите нови мебели или дограма, кредита за ремонт от TBI Bank  е именно за вас.

Какви са основните характеристики на кредита за ремонт на къща от TBI Bank?

Кредита за ремонт на TBI Bank често пъти е мечтата и спасението на всеки, изправен пред неотложен и спешен ремонт. Счупен електроуред като хладилник или пералня не може да чака до следващата заплата. Същото се отнася, ако банята протече или влагата нахлуе през старата дограма. Вие нямате физическото време,  което да отделите в обикаляне по банки, събиране на оферти, кандидатстване за кредит и изчакване на дългите срокове за одобрение. Имате нужда от помощ веднага, за да решите проблема си веднъж завинаги. Именно тук идва насреща нашия кредит за ремонт, при който можете да кандидаствате още днес и още в същия ден парите да бъдат при вас. Ние знаем, че спешните ремонти не могат да чакат, затова не искаме да караме и вас да чакате. А да ви помогнем да се справите с финансовите затруднения по най-бързия, лесен и удобен за вас начин. И всичко това можете да направите от дивана вкъщи и бюрото в офиса – където и да сте, всичко, което трябва да направите е да посетите нашия интернет сайт. Що се отнася до необходими документи, не се притеснявайте. Няма да е нужно да прекарвате деня си в попълване на излишна документация. Всичко, от което се нуждаете при процеса по кандидатстване за кредит за ремонт и обзавеждане е документ за самоличност, като е необходимо личната ви карта да не е изтекла. След като вече имате личните си данни подръка, кандидатурата ви ще отнема едва няколко минути. Ще забележите, че процесът е изключително бърз, лесен и най-важното прозрачен. Не се притеснявайте от скрити лихви и условия. Всичко, което трябва да знаете откъм условия, лихви, суми и друго, ще бъде изписано за вас на екрана. Следвайте стъпките и получете своя кредит до няколко часа!

Всичко, което трябва да знаете за кандидатстването за кредити за ремонт на жилище

Условията за теглене на кредити за ремонт на жилище могат да варират в зависимост от това услугите на коя финансова институция и кредитор изберете да използвате.

Тук ще ви разкажем по-подробно за условията на кредита за ремонт, които предлага TBI Bank.

TBI Bank предлага на своите клиенти кредит до 15 000лв без да е нужно да посещавате банкови офиси. Отпускането на кредит за ремонт и обзавеждане се осъществява изцяло онлайн и е достъпно 24/7. Вие можете да кандидатствате за кредит до 15 000 лв. от удобството на дома си по всяко време на деня. От своя страна ние гарантираме отговор на вашата заявка за кредит до броени минути. Кредитите от TBI Bank се характеризират не само с удобството да получите парите си на куп, но и с прозрачността си – няма нужда да се притеснявате от скрити условия и такси, които в последствие ще ви бъдат начислени.

Заявете своя кредит за ремонт на жилище от TBI Bank само с 5 лесни стъпки.

1. Отворете уебсайта  на TBI Bank и от калкулатора, който ще откриете на страницата, изберете желаната от вас сума, периода на изплащане, както и вида защита. Кредитът може да бъде от 300 лв. до 15 000 лв., а периодът за погасяване – от 3 до 60 месеца.

2. Попълнете личните си данни и необходимата допълнителна информация.

3. В следващите няколко минути финансов консултант ще се свърже с вас, за да ви каже дали сте одобрен за вашия кредит за ремонт на къща, както и да потвърди сумата на вашия заем.

4. След като получите своето одобрение, изберете желания от вас начин на изплащане на изтеглената сума, както и метод на идентификация.

5. Разгледайте финалния договор и подпишете онлайн.

За да управлявате своя кредит за ремонт лесно и удобно, можете да изтеглите мобилното приложение на TBI Bank, където да плащате кредитните си вноски, да следите своите кредити, както и да теглите допълнителни суми.

Ако имате допълнителни въпроси свързани с потребителския кредит за ремонт на къща, можете да се свържете с нашите банкови консултанти по телефон, имейл, онлайн  чат или на живо в нашия офис.