• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Как се идентифицираш онлайн

Когато ползваш банкови услуги, винаги искат  от теб да предоставиш лична карта. Това е начин да се идентифицираш, като банковият служителят на място веднага сравнява лицето ти с това на картата. Дори не разбираш, че вече си преминал процес на идентификация.

Когато се регистрираш в  банково приложение, ти пак трябва да се идентифицираш, за да потвърдиш самоличността си. Повечето банки искат да посетиш техен клон, за да активират твоята регистрация на място или да ти дадат кода лично.

Ние от TBI Bank искаме да ти е удобно и да ти спестим тази разходка. Не е нужно да губиш време и да се съобразяваш с работни графици на офиси, за да получиш достъп до нашето мобилно приложение. За целта създадохме напълно дигитална идентификация, която става бързо и лесно в няколко стъпки.  Ето и кои са те:

1. Разреши достъп на приложението до твоята камера и снимки;

2. Направи си селфи, така че лицето ти да се вижда изцяло и да влиза в очертанията, посочени на екрана;

3. Снимай личната си карта от двете й страни – лице и гръб. Позиционирай картата, така че четирите ѝ края да влизат в посочените очертания на екрана и цялата информацията на картата да е видима и на фокус

4. Изпрати направените снимки и изчакай проверка от наша страна, за да се сдобиеш с достъп до мобилното приложение TBI Bank

Не забравяй да активираш получаването на известия от приложението в устройството си. Ще получиш нотификация, когато проверката за съвпадение на данни е извършена.

Ако личната ти карта е под ръка, целият процес отнема не повече от 2-3 минути, а най-хубавото е, че не се налага да комуникираш със служители и да чакаш в офис. Правиш всичко онлайн в удобно за теб време и място.

И преди да попиташ – да, данните (снимки и информация) са напълно защитени в нашето приложение не само по закон, а и от TBI Bank.

Хайде сега опитай и просто за спорта засечи колко време ти отнема целия процес.