• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Как успешно да продаваш повече днес

Живеем в предизвикателни времена. Не само за здравето, но и за бизнеса ни. Предизвикателствата обаче дават и възможности. Това което стана задължително в днешно време, за да  имаш стабилен бизнес и видимост за настоящите и потенциалните си клиенти е, че трябва да „излезеш онлайн“. Най-вероятно вече си имаш социални мрежи и успяваш да продаваш продуктите си през тях, но дали  само с тези канали изглеждаш достатъчно сериозно в очите на своите клиенти?

Замисли се, един търговец винаги се ползва с по-добра репутация и доверие, ако има добре направен, представителен онлайн магазин. Сега ще кажеш, че това струва много пари и време, но не е задължително.

И като заговорихме за покупки на вноски, това е друга добра причина да не се бавиш с онлайн магазина си.  Вече можеш да предложиш на клиентите си различни опции за плащане, в това число и тази за пазаруване на изплащане. Подобна възможност все още не може да се приложи в социалните мрежи, но в твоя онлайн магазин ще бъде голямо предимство, защото клиентите ти ще се могат да си позволят повече и по-скъпи покупки. А самата интеграция на платежния банков метод TBI Pay, който ние предлагаме, е като детска игра. Трябват само няколко клика, след като GombaShop™ създадат твоя онлайн магазин и си готов. Важно е да напомним, че целият процес е изцяло онлайн!

За да е още по-ясно какво печелиш, като добавиш  TBI Pay опцията за плащане на вноски, ти споделяме веднага предимствата:

1. Продаваш повече и по-скъпи продукти, които обаче са достъпни за повече потенциални и настоящи клиенти.

2. Продаваш без риск – 100% от сумата на поръчаните стоки, платени чрез TBI Pay пристигат при теб до 72 часа от покупката.

3. Продаваш не само стоки, а и възможности и удобство! Целият процес е изцяло онлайн и накрая получаваш доволни клиенти, които сами избират месечните си вноски и срока на изплащане, без това да се отрази на твоята печалба от продажбата.

4. Доволният клиент е лоялен клиент! Създай много повече доволни и лоялни клиенти и не поставяй граници на бизнеса си.