• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Какъв подарък биха искали най-много жените за 8 март?

За всички жени 8 март е един дългоочакван празник, в който поучават още по-голямо внимание, любов и изненади от близките си хора.  И в опит да впечатлят своите любими, мъжете често изпадат в паника. Какво да подарят – цветя, бонбони, пътуване, вечеря? Възможностите са толкова много, а представителите на силния пол десетилетия наред са все така объркани. И ти ли си сред тях?

Всъщност не е чак толкова трудно, стига да познаваш вкуса и желанията на своята половинка или пък да се поровиш малко из интернет, за да видиш кои са най-желаните подаръци за 8 март. Ние ти спестихме усилието и веднага ти помагаме като ти представяме едни най-добрите предложения за подарък за празника на жената 8 март  според статистика от 2020 година:

1. СПА и козметични процедури

Според проучване от 2020 година 34% от жените предпочитат да получат като подарък СПА или козметична процедура. Много представителки на нежния пол днес предпочитат вместо бонбони и цветя, да получат време за себе си, в което да релаксират спокойно и да си направят някоя бюти процедура за самочувствие.

Може да изненадаш своята любима жена с ваучер за някое козметично или масажно студио или да ѝ подариш СПА уикенд,  към който и ти може да се присъединиш.

2. Кулинарни преживявания и дегустация

Може да ти прозвучи странно, но цели  21% от запитаните жени в проучването са признали, че биха се насладили на кулинарно преживяване като романтична вечеря за двама или дегустация.

Сега заведенията вече работят, така че имаш време да запазиш някоя романтична вечеря или пък да заведеше половинката си на дегустация/семинар.

Сега е моментът да опитате заедно и някоя нова кухня или ново заведение. Преживяването ще е интересно и запомнящо се и за двама ви.

3. Креативни курсове

Жените са любопитни по природа и обичат да тестват нови и нови неща. Ето защо не е голяма изненада, че 20% от анкетираните биха се зарадвали най-много на по-креативни и интересни преживявания. Много компании онлайн предлагат курсове по фотография, готвене, рисуване, йога и какво ли още не. Със сигурност твоята половинка има някакви специфични интереси и сега е моментът да ѝ направиш по-творческа изненада, която да отговаря на тях.

Един от любимите курсове на дамите през последните години е рисуване с вино. Ако тя все още не е посетила такъв, разгледай и ѝ подари подобно преживяване.

4. По-нестандартни спортни активности

Ако твоята партньорка е по-енергична, тя спада към следващите 18%, отговорили в допитването. Те предпочитат нещо по-динамично, което да вдигне адреналина им. Можете да я запишеш на уроци по бели денсинг или хип-хоп. А защо не на воали или пилон, ако е по-дръзка?

В случай, че си пада по водните спортове, добро решение е ваучер за падъл бординг, кану или каяк. Скалното катерене също е много популярен спорт през последните години, а също добра идея за преживяване за двама.

За почитателките на зимните спортове, решението е още по-лесно – уикенд на ски или сноуборд в планината.

5. Екстремни преживявания

И дойде ред на най-авантюристичните дами, които обичат екстремните неща. 7% от участничките в проучването са признали, че обожават адреналина и с голям ентусиазъм биха направили нещо дръзко и нестандартно като скачане с бънджи или парашут, планинско скално катерене или гмуркане.

Отдели малко време да поровиш онлайн и със сигурност ще попаднеш на куп такива атрактивни предложения. За да си сигурен, че любимата ти е в добри ръце, можеш да вземеш ваучер за двама и заедно да преживеете нещо по-страховито и нестандартно. Ако ти трябват допълнителни средства, ние от TBI Bank сме винаги насреща.