• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Какъв подарък за мъж за коледа да купите?

Всеки има близки и приятели, които обича и би желал да зарадва по време на празник. Дори и да няма особен повод, подаръкът може да зарадва не само получателя му, но и този, който го дава. Ние също сме били очаровани и развълнувани, когато без да очакваме, някой ни подари нещо в знак на уважение или любов. Ето защо преди да изберем подаръка, си изясняваме отговорите на някои важни въпроси:

  • Какво би зарадвало получателя?
  • Какви обичаи, навици и нужди има той и какъв подарък би могъл да съответства на тях?
  • Колко средства можем да отделим за покупката?

Нека спрем вашето внимание върху покупката на подарък за мъж за Коледа.

Освен въпросите, които поставихме по-горе, трябва да се съобразим и с това какъв ни се пада мъжът, на когото смятаме да направим оригинален подарък. Той може да ни се пада съсед, баща, син, дядо, приятел, съпруг или колега от службата. Не е нужно да категоризираме всички възможни варианти, а да съобразим избора си на подарък с човека, който ще го получи.

Всеки би могъл да направи своя избор на подарък за коледа за мъж от предложенията, предоставени в статията по-долу. За по-младите мъже подаръците може да подчертават външния вид, стил, визия или някакви вътрешни потребности, докато по-възрастните хора имат нужда от подаръци, поддържащи здравето или допринасящи за тяхното удобство. Добре би било да съобразим избора си с тези особености на възрастта, за да не се чувстваме неловко, ако изборът ни не е бил достатъчно разумен. Ето няколко чудесни идеи за подарък за мъж за Коледа:

1. Тефтер и химикал

Това е идея за универсален подарък, който може да подарите на близък, приятел, колега от службата, а също и на някой от шефовете. Внушава идеята за ангажираност и планиране на дейности, тоест човекът, който го получава е делови мъж или поне се предполага, че е такъв. Покупката не е скъпа, а може да изглежда стилна особено, ако изборът на химикал е впечатляващ.

2. Колан, портфейл или комплект от двете

И двете са добър подарък за мъж, който би искал да изглежда стилно и държи парите и документите си подредени. Освен банкноти и монети, портфейлите могат да поберат лични документи, банкови дебитни и кредитни карти, визитки, някои важни разписки и бележки и др.

Коланите са малък, но скъп подарък, като е добре да имате предварително представа за обиколката на талията на мъжа, на когото ще го купувате. Ако е прекалено дълъг или къс няма да се получи желаният ефект. Консултантите зад щанда може да ви помогнат в това отношение, тъй като могат по-лесно от вас да се ориентират по възраст, тегло и ръст на клиента. Така че ако искате съвет в това отношение, може да се обърнете за помощ към тях.

3. Ключодържател с логото на автомобила

Този малък подарък може да се хареса на хората, които притежават автомобил, но внимавайте да не би вече да притежават такъв аксесоар. Въпреки че няма кой знае каква практична насоченост, ключодържателят с лого може да се ползва дълго от притежателя си и да му напомня за вас.

4. Коледна украса за автомобил

Не всеки би използвал коледната украса за автомобила си, но ако познавате човека и искате да бъдете оригинален, може би ще успеете да зарадвате някого с този вид изненада.

5. Мъжки комплект с афтършейв, дезодорант и пяна за бръснене

Това е класика в жанра и няма как да сбъркате с този избор. Комплектите понякога са по-скъпи, но ако потърсите повече, ще намерите и нещо хубаво на достъпна цена. Възрастта няма значение за този подарък, тъй като мъжете винаги имат брада, за която трябва да се погрижат.

6. Самобръсначка

Още един типично мъжки аксесоар, който обаче повечето хора притежават, така че се осведомете предварително дали човекът има нужда от това. На пазара се предлагат най-различни китайски и европейски модели и трябва да прецените дали получателят би се зарадвал на по-евтин вариант, ако смятате да закупувате такъв. В противен случай може би трябва да заплатите сума в рамките на 180-250 лв за хубава качествена самобръсначка.

7. Навигация

Това ще бъде малко по-скъп подарък, ако искате да купите марково устройство с високо качество. Уверете се, че вашият човек обича да пътува или го прави често, но няма навигация и използва тази на телефона си. Специализираната навигация е в пъти по-добра от приложенията, които имаме на телефоните си и със сигурност човекът ще се възползва от услугите ѝ. През коледните почивни дни навигацията може да бъде подарък, който съвсем скоро ще влезе в употреба – още по време на идващите почивни дни.

8. Механичен 3D пъзел

Това е чудесен подарък за човек, който обича да натоварва мозъка си. Тези пъзели са красиви и не особено лесни за сглобяване, но в края на творческата дейност удовлетворението е голямо.

9. Инструменти за дома или автомобила

Повечето мъже чувстват подобен подарък като признание за способността им да се справят с трудни предизвикателства и ремонти. Освен това не знаете дали по този начин няма да събудите майстора в него и след време да развие новата си страст в професионално отношение.

10. Чехли за дома или офиса

Разликата в цените на тези топли приятели е толкова голяма, колкото и качеството им на изработка. Чифт хубави и изискани чехли могат да се харесат дори на някой пряк началник, освен ако е човек, който не понася нищо на краката си вкъщи. По принцип повечето хора се радват на такъв коледен подарък, понеже през зимните месеци всеки иска да му е топло и уютно. Дори и да имат вече чехли, още един чифт никога не е излишен, тъй като може да се използва за гости или да се използват на вилата.

TBI bank предоставя потребителски заеми за празничните дни, като сумите, за които можете да кандидатствате са в размер на 300 – 15 000 лв. Това ще ви помогне да не изпитвате трудности в намирането на средства за вашия коледен подарък към любимия си мъж, брат, баща или приятел.

Надяваме се някои от нашите идеи да са ви харесали и да закупите най-добрия подарък за мъж за коледа в очакване на предстоящите празници!