• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Kакво искат жените за Свети Валентин

Безспорно най-популярният ден през февруари е 14-ти – Свети Валентин (у нас почитан още и като Трифон Зарезан). Без значение, че празникът е католически е официализиран от римски папа, най-голяма популярност има в Америка. Жителите на континента активно участват в него и харчат стотици милиони долари за изненади и подаръци. Ето и някои от най-интересните статистики, които могат да ти помогнат да се подготвиш ефективно за Деня на влюбените:

Какви са най-често купуваните подаръци за празника:

– бижута;
– вечери и специални събития;
– букети;
– бонбони;
– дрехи;
– валентинки.

Какво дамите най-много биха искали да получат за празника:

– да отидат на почивка;
– да получат нова кола;
– да прекарат деня на СПА;
– ново бижу;

Най-лошите идеи за подаръци за Свети Валентин:

#1   Същото като миналата година

Бонбоните и цветята са почти задължителни, но основният подарък трябва да е различен. Дори да се сещаш в последния момент не залагай на „изпитаното“, а бъди по-оригинален.

#2   Нещо практично

Човек очаква нещо по-специално и лично за този празник, така че практичните предмети са твърдо НЕ. Запази домакинските уреди, джаджи и сервизи за друг повод… например годишнината от сватбата.

#3   Продукти за лична хигиена

Скъп парфюм е чудесна идея, но сапуни, шампоани или маски за лице и тяло не трябва дори да ти минават през ума като опция в случая. Продуктите за лична хигиена за жените са нещо прекалено обикновено и рутинно и затова не се считат за никак романтични и специални.

#4   Подаръци за теб

Чудесен пример за такъв случай е скъпо бельо, на което вероятно ще се наслаждаваш ти самия повече, отколкото твоята половинка. Или пък билет за някакво събитие, което влиза в твоите интереси, а не в нейните/неговите.

И не забравяй – най-важното е да подаряваш от сърце и да си креативен!