• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Какво означава да сънуваш пари

Според психолозите сънищата на хората са резултат от дейността на подсъзнанието. Сигурно сте забелязвали как една прокрадваща се мисъл през деня води до точно определен сън в тази посока през нощта. Обикновено запомнящите се сънища съдържат едно от двете неща – най-големите ни мечти или най-големите ни страхове.

В повечето случаи обаче човек сънува под впечатлението на нещата, които са му се случили през деня или са част от ежедневието му. Пожарникарите често сънуват пожари, учителите сънуват как преподават уроци пред класа, а учениците и студентите – как ги изпитват. И все пак понякога човешкото съзнание възпроизвежда толкова реалистични образи, че дори и на най-скептичните им се иска да проверят какво пише в съновника за значението на конкретен техен сън, особено ако той се е появил „ни в клин, ни в ръкав“, без да е бил провокиран от конкретни размисли в тази насока.

Една от темите, която буди интереса на любопитните, е темата за парите. Какво означава да сънуваш пари? Дали това е добър знак или лош? Какво означават точно определени сънища, свързани с парите, например да сънуваш, че ти крадат парите, че намираш пари, че печелиш пари и други. Тук ще разгледаме популярното тълкование на всички тези свързани с парите сънища, а вие ще прецените дали да им се доверите или не. Така или иначе вероятно ще ви е любопитно да прочетете тяхното значение.

Какво означава да сънуваш книжни пари?

Човек, който сънува пари, логически смята, че това е за добро – че щастието ще му се усмихне и че той ще стане богат. Но съновникът казва точно обратното – сънуването на книжни пари може да е предупреждение за влошаване на здравето.

Ако в съня си видите банкноти пари, това означава, че през ръцете ви ще минат пари, но и че ще заминат толкова бързо, колкото са дошли, без да имате възможност да ги спестите. Ако тези банкноти са разпилени на сън, това означава, че заради гордостта ви приятелите ви ще ви оставят.

Какво означава да сънуваш че са ти откраднали пари?

Ако на сън са ви откраднали парите, трябва да внимавате, защото това е предупреждение за предстояща опасност. Внимавайте в действителност да не станете жертва на кражба.

Ако ли пък на сън сте успели да заловите крадеца, това означава, че ще се сдобиете с лесна печалба.

Какво означава да сънуваш че крадеш пари?

Сънуването, че крадете пари или нещо друго от някой означава, че скоро ви чакат неприятности.

Какво означава да сънуваш че печелиш пари?

Печеленето на пари на сън означава, че ще намерите щастие в любовта. Нещо повече, ако сънувате печалба от казино, това се тълкува като богат и охолен живот в бъдеще. Това означава, че не ви е страх от рискове и сте готови да загубите малкото, за да спечелите повечето.

Какво означава да сънуваш, че намираш пари?

Също както ако сънувате, че са ви откраднали парите, намирането на пари на сън означава, че трябва да сте нащрек за евентуална кражба, която може да претърпите и от която трябва да се предпазите.

Какво означава да сънуваш много пари?

Ако на сън видите много пари, се пазете да не се възгордеете, без да има реална причина за това.

От друга страна, ако намерените от вас пари са в различни валути, значи късметът ще ви се усмихне, а ако парите, които видите на сън, са стари или древни, значи ви предстои да получите подарък. Ако видите на сън прашлясали или мръсни пари, вероятно някой няма да спази обещанието си към вас и надеждите ви ще останат излъгани.

Какво означава да сънуваш, че броиш пари?

Броенето на пари на сън е добър знак, който говори за скорошна материална облага, на която ще се радвате. Това означава също, че скоро ще се радвате на успехи и ще осъществите плановете си.

Какво означава да сънуваш, че си изгубил пари?

Изгубването на пари на сън означава, че вероятно някакво предприето начинание, на което се надявате, няма да се осъществи. Тъй като монетата  на сън е символ на късмета, изгубването ѝ означава късметът да ви се изплъзне.

Ако сънувате, че губите пари на хазарт, трябва да се пазите от всякакви инвестиции, тъй като има голяма вероятност да ги загубите.

Какво означава да сънуваш фалшиви пари?

Това означава, че в живота ви ще се появят фалшиви приятели и познати, които ще започнат да разнасят клюки и клевети за вас или ще си навлечете неприятности с управляващите. Такъв сън може и да е предзнаменование, че близък ваш приятел ще ви предаде.

Какво означава да сънуваш, че даваш на някого пари?

Този сън е добро предзнаменование, което посочва, че някой, който отдавна ви дължи пари, ще ви ги върне.

Какво означава да сънуваш, че вземаш пари на заем?

Това означава, че скоро ще се срещнете с трудности и може да изпитате финансови загуби в реалния живот. В такъв случай е по-добре няколко дни да не предприемате някаква голяма промяна или инвестиция, тъй като може да се окаже неуспех за вас.

Какво означава да сънуваш златни или сребърни монети?

Златните пари означават, че скоро ще се радвате на големи постижения в живота, докато сребърните монети сочат, че ще развивате изгодна търговия.

Какво означава да сънуваш банкова карта?

Банковата карта означава, че към семейството ви ще се присъедини нов член. Дали това ще е бебе, зет или снаха, това само времето ще покаже. А ако насън видите, че по картата ви са преведени пари, това означава, че ще имате успех в начинанията.

Какво означава да сънуваш гърне с жълтици?

Това е добро предзнаменование, че в семейството ви ще цари любов, мир и хармонични взаимоотношения.

В заключение тълкувателите на сънища казват, че сънищата, свързани с пари, трябва да се тълкуват само в случаите, когато парите не поглъщат всичките ви мисли или ако работата ви не е свързана с постоянни парични транзакции. Това има логика, тъй като е нормално за трейдър, който постоянно следи курсовете на долара, да сънува, че отваря и затваря позиции във Форекс или за един счетоводител да брои пари на сън. В такъв случай техните сънища са плод на ежедневието им и нямат посоченото по-горе тълкувание.