• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Кандидатствай за кредит през мобилния си телефон

Колко често ползваш телефона си, за да пазаруваш, да плащаш сметки или да търсиш информация за продукти? Вече има толкова много приложения и почти всичко се случва през телефона. Знаеш ли, че можеш дори да изтеглиш кредит изцяло през мобилното си устройство?

Как да кандидатстваш за кредит по телефона?

Много хора смятат, че взимането на средства трябва да става лично. Страхът, че можеш да бъдеш измамен е силен и към днешна дата и дори в пандемичната обстановка на изолация, немалко са тези, които продължават да се трупат пред банковите офиси, за да управляват парите си. И все пак, светът се променя и времето става все по-голямо удобство. Ето защо банковите институции направиха достъпа до кредити много по-лесен и бърз.

Кандидатстване през приложение от смартфон

Новите технологии позволяват да вземеш кредит изцяло през приложението на съответната институция. Достатъчно е да го изтеглиш и да се регистрираш в него и вече имаш достъп до голям набор от услуги и преференции, от кито можеш да се възползваш с няколко клика.

ТBI Bank предлага на своите клиенти възможност да кандидатстват напълно безплатно за кеш кредит през приложението TBI Bank App. След регистрация, данните ти са защитени и можеш доста по-лесно да взимаш кредити и да проверяваш дали и за какъв кредитен лимит си одобрен. През приложението също така можеш да се възползваш от опцията да отложиш плащане на вноска с месец или да разсрочиш вече взет кредит с цел да намалиш месечната си вноска.

  • Кандидатстване с обикновено телефонно обаждане

Всички легитимни сайтове имат контакти, в които е посочен активен телефон за връзка или на Центъра за обслужване на клиенти. На този телефон можеш да заявиш кредит, като дистанционно да попълниш данните си с помощта на банковия служител. След попълване на заявката трябва да изчакаш малко, за да получиш отговор.

  • Кандидатстване през уебсайта на кредитора на преносимо устройство (таблет/смартфон)

Можеш да кандидатстваш онлайн през уебсайта на кредитора. Има институции, които предлагат напълно дигитален процес – от заявяването до получаването на парите (кредит кеш онлайн на TBI Bank). Друга опция е самата заявка да се случи онлайн, а останалите стъпки с помощта на банкови служители по телефона или на място в офис.

Какви документи са необходими при кандидатстване за кредит по телефона?

За да можеш успешно да кандидатстваш за кредит дистанционно, е необходимо да имаш навършено пълнолетие, валидна лична карта, телефон с камера и интернет.

Какви са предимствата да кандидатстваш за кредит по телефона?

Печелиш време, физически разходки и можеш да заявиш заем по всяко време.

Кандидатстването за кредит по телефона в повечето случаи ускорява процеса за получаване на отговор и усвояването на одобрената сума.

Предлага ли се безлихвен кредит по телефона?

Да, много банки и небанкови институции предоставят на новите клиенти първи безлихвен кредит. Това обикновено се отнася за първите месеци от погасителния план на кредита, след което започва да тече лихва. Тези промоционални кредити се отпускат за много кратък срок – от 1 до 4 месеца.

Каква сума можеш да получиш при кандидатстване за кредит по телефона?

Това зависи от редица фактори – твоята кредитна история, нов клиент ли си за банката/финансовата институция, имаш ли доказани стабилни доходи и т.н. Всяка институция одобрява своите клиенти и поставя лимити по специфични критерии. Ако отговаряш на условията ѝ, би могъл да вземеш максимални отпускан размер или сума близка до него.