• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Картата, с която всички ще те забележат

Колко дебитни и кредитни карти имаш в портфейла си? И как решаваш коя от тях да ползваш при всяко плащане, пазаруване или теглене от ATM? Вероятно преценяваш с коя ще плащаш най-малко такси за конкретната услуга. А ако ти кажем, че не е нужно да носиш 3-4 карти, защото всички техни предимства могат да се съчетаят в една?

Колко яко би било да можеш да пазаруваш и да плащаш (онлайн и офлайн) в България и Европейския съюз без допълнителни такси за превалутиране или никакви такси за тегления от банкомат.

Звучи толкова хубаво, защото е истина! Всичко това е възможно с нашата супер свежа оранжева TBI Neon дебитна карта.

И това не е всичко! TBI Neon дебитна карта е уникална, защото тя само дава, а не взима – получаваш пълен контрол над парите и картата си, защото можеш да следиш всяка трансакция в приложението ни. Заради нейния открояващ се цвят и дизайн едва ли ще я изпуснеш от очи, но ако това все пак се случи, можеш веднага да я блокираш и отблокираш през телефона си. Онлайн плащанията ти също са защитени с включен 3D код за сигурност, а офлайн плащаш безконтактно, ей така, за да не си я цапаш.

И като казахме, че дава, а не взима, тази карта не ти струва и стотинка!

Нямаш абсолютно никакви такси по издаване, поддръжка и доставка. Не плащаш никакви такси при онлайн/офлайн плащания и теглене на кеш не само в България, а в целия Европейски съюз. Сега ти се прииска да опаковаш багажа и да тръгнеш на път, нали?

Ами давай смело! Картата идва при теб на адрес напълно безплатно до 2 дни след поръчка през приложението ни.  А  за да я поръчаш, трябва да си клиент на TBI BANK (да имаш активен кредит) и да свалиш мобилното ни приложение. Останалото става за минута.

Не губи време има толкова преживявания, които те очакват и можеш да реализираш с твоята TBI Neon дебитна карта сега!