• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Кеш в телефона? Провери и усвои веднага с няколко докосвания

Няма да те питаме дали си изпадал в момент, когато ти трябват спешно пари. Знаем, че си, като всеки един от нас. Няма да те питаме и дали си отложил някои от своите планове и идеи, защото не разполагаш с необходимата сума в момента. На всички ни се е случвало!

Казват, че с питaне се стига и до Цариград, но ние вярваме, че по-важното за теб не са въпросите и отговорите, а решенията на твоите финансови уравнения.

Няма да те питаме за какво ти трябват пари – това си е лично твоя работа. Ние ти ги заемаме без да се налага да мърдаш от плажа, хамака или дивана у дома. Дори няма да ти звъним по телефона! Достатъчно е да си наш клиент с активен заем и да си свалил мобилното ни приложение. В него по всяко време можеш да провериш дали имаш предварително одобрен лимит и да усвоиш желаната сума без таксa изцяло през телефона.

Лесно, удобно, достъпно по всяко време и още – сега можеш да харчиш одобрения си лимит веднага с нашата супер яка дебитна неоново оранжева TBI Neon карта. Тя е напълно безплатна и ти носи куп екстри.  Яко нали?!

Хайде сега, усмихни се, свали приложението, ако не си го направил, провери си лимита и дай зелена светлина на плановете си.