• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Можеш да си купиш и това на изплащане

Има ли пари, човек може да си купи, каквото си поиска. И да няма кеш, пак може! Пазаруването на продукти и услуги на изплащане е практика за мнозина от години, но има още толкова неща, които дори не си предполагал, че можеш да си позволиш веднага, плащайки на вноски.
TBI Bank работи в партньорство със стотици различни магазини и бизнеси и стига да имаш въображение и желание, можеш да си купиш на вноски за суми до 15 000 лв. доста интересни предмети като например:

Булчински рокли 

Сватбата е голям ден в живота на всяка жена. Не прави компромиси, избери си роклята, за която винаги си мечтала и не се тревожи за цената. TBI Bank ти дава възможност да си вземеш булчинска рокля на изплащане. Разгледай и пазарувай смело!

Химикалка, органайзър 

Едва ли си предполагал, че нещо толкова обикновено и на пръв поглед несъществено може да се закупи на изплащане. Да, просто и функционално е, но съвсем не е несъществено. Особено ако е за подарък на бизнес партньор, клиент, или скъп човек,  когото искаш да впечатлиш. В този случай не е много удачно вземеш химикалка от първата книжарница, а по-скоро да заложиш на нещо по-стилно и луксозно.

Не натоварвай бюджета си, купи на изплащане с TBI Bank. 

Екстеншъни и перуки 

Искаш по-гъста и дълга коса? Козметичните продукти едва ли ще те превърнат в холивудска звезда за една вечер, но пък с екстеншъни трансформацията е видима на мига. Тази разкрасителна процедура е напълно достъпна, защото можеш и нея да вземеш на изплащане с TBI Bank. 

В случай, че искаш коренно различна визия, можеш да го постигнеш като си закупиш качествена перука на вноски с TBI BankБъди различна!

Квалификационни курсове и обучения 

Искаш да се преквалифицираш? Или пък да подобриш уменията си в конкретна сфера? Възрастта не е от значение, важното е да имаш желание. А възможност да го направиш без да се притесняваш за финансовата страна на нещата, ти дава TBI Bank. Плати квалификационен курс на изплащане с TBI Bank тук. 

Шофирането е ценно умение, което вече е достъпно дори да нямаш стотици левове кеш. Сред нашите партньори има и фирма, предлагаща шофьорски курсове на изплащане. Не губи излишно време, изкарай курса сега.

Казан за ракия

Ракията е била напитата на древните българи, а днес е със статут на национално питие. Българинът умее да разпознава качествената ракия и я създава с голяма любов и труд. Не е достатъчно да имаш знание и търпение, важното е да разполагаш и с необходимите съдове. Медният казан е сред тях, твърдят експерти в областта. Можеш да си закупиш такъв на изплащане с TBI Bank тук  и да впечатлиш всички познати с разкошната ракия, която ще създадеш.

Машина за сладолед 

В случай, че не си любител на алкохола, би могъл да си подсладиш живота с домашна машина за сладолед. Забъркай най-яките сладоледи по твой вкус и повече не се съобразявай със сезона или работното време на магазините. С тази инвестиция те очакват много сладки моменти, възползвай се и вземи машина за сладолед на изплащане с TBI Bank. 

Може да зарадваш себе си или близък с нещо по-традиционно, като пазаруваш изплащане онлайн от магазините на нашите партньори и участвай в томбола с награда паричен ваучер на стойност 100 лв. Всичко за кампанията научи тук. 

Една кредит –  безброй възможности. Не се колебай, следвай целите си и направи живота си по-добър и лесен с услугите на TBI Bank!