• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Най-сигурният начин да се погрижиш за здравето си

Няма нищо по-важно от твоето здраве – това е може би най-вярното клише, което не трябва да спираш да си повтаряш. На 28 април отбелязваме Световния ден на Здраве и Безопасност на работното място и това е един добър повод отново да се запиташ: Правиш ли всичко възможно за своето здраве?

 

Носенето на маска, дистанцията, работата от вкъщи и пиенето на витамини и имуностимуланти може да бъде добра превенция от Ковид-19, но това далеч не е единствената заплаха за твоя организъм. Болестите и инцидентите могат да се случат по всяко време и на всяко място. И за да ти е още по-спокойно и да си сигурен, че получаваш най-добрата грижа – точна диагноза и всички възможни варианти за ефективно лечение, можеш да се възползваш от услугата ВТОРО МЕДИЦИНСКО МНЕНИЕ.

🥰 Защо да избереш ВТОРО МЕДИЦИНСКО МНЕНИЕ чрез MediGuide? MediGuide е международна компания, която повече от две десетилетия се грижи за здравето и информираността на милиони по света, осигурявайки специалисти от целия свят, които да предоставят компетентно второ медицинско мнение на поставени диагнози и лечения. MediGuide присъства на 4 континента и осигурява второ медицинско мнение в над 152 държави, работейки с едни от най-реномираните медицински центрове и лечебни заведения по целия свят.

 

🏥 Какво ти предоставя услугата ВТОРО МЕДИЦИНСКО МНЕНИЕ? Тази ексклузивна иновативна услуга ти дава възможност като застраховано лице да получиш допълнително медицинско мнение относно здравословното си състояние след направена диагноза и препоръка за последвало лечение Отговорът се предоставя от международен екип тесни специалисти в съответната медицинска област в рамките на 10 дни. Целият процес се случва дигитално, така че не е нужно да напускаш комфорта на дома си. Услугата не ти струва никакви допълнителни лични разходи, от теб се изисква да направиш само едно безплатно телефонно обаждане.

 

🍀 Как да се възползваш от услугата ВТОРО МЕДИЦИНСКО МНЕНИЕ Тази услуга е част от твоята ЗАЩИТА НА КРЕДИТA, която можеш да добавиш при кандидатстване за кредит от TBI Bank. Не пропускай да включиш защитата при заявяване на заем онлайн или да поискаш от наш банкер в офис/консултант в магазин да я добави към кредита ти, ако кандидатстваш за финансиране на място. След като вече си застрахован със ЗАЩИТА НА КРЕДИТА , можеш при нужда по всяко време да се възползваш от ВТОРО МЕДИЦИНСКО МНЕНИЕ безплатно и колкото пъти се налага до изтичане на периода на заема ти. Ако вече си наш клиент и имаш активен заем с добавена защита, включваща ВТОРО МЕДИЦИНСКО МНЕНИЕ, при желание да се възползваш от него просто се обади на тел.: 008002100020, където служител на MediGuide ще те преведе през целия процес. Бъди спокоен, здравето ти е в сигурни ръце!