• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Намали вноската си, остави бюджет за по-приятните неща

Лято е и не ти се мисли за сметки, задължения, кредитни вноски и други разходи, които само взимат от бюджета ти за почивка и забавления. И ние мислим като теб и затова създадохме специална услуга „Намали вноската си“, с която можеш да вземеш глътка въздух и да балансираш бюджета си по-добре.

Можеш да ползваш услугата единствено и само през мобилното ни приложение TBI Bank App, като тя се активира лесно и за минути.

Какво точно представлява опцията „Намали вноската си”?

Тя ти дава възможност да намалиш размера на месечната вноска на свой активен кредит към TBI Bank като сам можеш да избереш крайната сума. С намаляване на вноската увеличаваш срока на изплащане на заема, което се калкулира автоматично на екрана в приложението ни и можеш да го видиш на момента.

Кога можеш да се възползваш от тази услуга?

За да активираш „Намали вноската си“ трябва да отговаряш на няколко прости условия:

  • Да имаш активен кредит с лихвен процент по-висок от 0%;
  • Да не си активирал услугата през предходните 180 дни;
  • Ако това е първият ти договор за кредит към TBI Bank, трябва да си платил поне 3 вноски преди да поискаш „Намали вноската си“. Ако си наш редовен клиент, е достатъчно да си платил 1 вноска;
  • Да не си в просрочие на кредита си при заявяване на услугата.

Услугата е напълно безплатна и достъпна 24/7.

Достатъчно е отвориш приложението ни, да влезеш в някой от активните си кредити и да избереш опцията „Намали вноска си“. На екрана ще видиш слайдър за намаляване на размера на вноската. Избери с какъв да е размера на вноската ти като на същия екран ще видиш и промяната в срока на изплащане.

За активирането на услугата трябва да подпишеш и допълнителен анекс, тъй като се променя и погасителния ти план. Всичко това отнема няколко клика и става изцяло в приложението като следваш инструкциите. Подписаните документи ще ти бъдат изпратени и на личния ти имейл.

Това е всичко. При нужда вече знаеш – можеш да намалиш месечната си вноска. Можеш да се възползваш и от другите предимства, достъпни самo през приложението ни, така че не губи време, а отвори приложението и разгледай всичките му предимства.