• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Пазарувай повече, по-лесно и още по-удобно с TBI Pay

Колко неща искаш да си купиш в момента? А какво те спира, липсата на достатъчно средства? Tова вече не е причина да се лишаваш от желаните стоки, защото можеш да се възползваш от пазаруване онлайн на вноски с TBI Pay, когато и където ти е удобно.

Стотици търговци вече работят с нас и можеш да си купиш почти всичко на изплащане. Търси бутона „Купи с TBI Pay“,  когато пазаруваш и пълни кошницата уверено.

Пазаруването на вноски е удобен вариант, който има много предимства.

Пазаруваш и балансираш бюджета си

Пазарувайки на вноски с TBI Pay, можеш сам да избереш периода на изплащане и така да си направиш по-добра сметка за месечните разходи. А и можеш да си купиш повече продукти без да се налага да изсипваш големи суми накуп. Това ти позволява и да планираш много добре месечния си бюджет.

Получаваш продукта сега

Вероятно ти се е случвало да чакаш дълго време, за да си позволиш нещо по-скъпо. Чакането приключи – с TBI Pay получаваш продукта сега, а плащаш на вноски по-късно.

Можеш да си позволиш последния модел

Производителите стават все по-иновативни и динамични. Почти всеки месец излизат нови по-функционални и стилни модели на различни стоки и ти се иска да ги притежаваш. Сега това е възможно с TBI Pay.

Пазаруваш удобно изцяло онлайн

Чрез метода на разплащане TBI Pay TBI Bank ти дава възможност да пазаруваш на изплащане безопасно изцяло онлайн. От избора на покупка, през попълване на документите и тяхното подписване – всичко се случва дистанционно и дигитално. Пестиш разходки до офиса, не се съобразяваш с работно време и получаваш стоката до посочения адрес в срока за доставка, изписан в сайта на търговеца.

Имаш 11 удобни опции да платиш вноската си

Пазаруването на вноски с TBI Pay е много удобно и защото имаш цели 11 възможности онлайн и офлайн да погасиш месечната си вноска, където и когато ти е удобно.

Лесно е, минаваш само няколко стъпки

1. Избираш желания продукт и при завършване на покупката в кошницата използваш опция за плащане с TBI Pay. Наш служител ще те потърси.
2. На получения линк по имейла ти (въвел си го при покупката в сайта на търговеца) трябва да потвърдиш самоличността си като прикачиш снимки на личната си карта.
3. Ще получиш отговор на заявката си за покупка на вноски и насоки как да подпишеш договора си дистанционно с уникален ОТП-код, който ще получиш нa SMS.
4. Покупките пристигат при теб на посочения адрес, според условията за доставка, посочени в сайта на търговеца.

 

Можеш веднага да започнеш да пазаруваш. Извади списъка с желани покупки и търси в онлайн магазините за опция за пазаруване с TBI Pay.