• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Превземи Черния петък като експерт

Макар че Черният петък има конкретен ден (последния петък от месец ноември), търговците често започват своите кампании дни по-рано. Най-бързо бройките и размерите свършват в онлайн магазините, така че ако си си набелязал какво искаш да си купиш, можеш да го поръчаш още с излюпването от леглото в деня на старта на кампанията от съответния уебсайт. Разбира се, можеш да ползваш и онлайн приложенията на магазините, които те интересуват, за да си още по-мобилен и бърз.

С физическите магазини положението е сходно. Петък е работен ден и по-добре не се запътвай на шопинг тур след работа, а ги разгледай преди да си отишъл в офиса или евентуално в обедната почивка, когато все още имаш шанс да откриеш желаните продукти.

Направи си списък

За да не се луташ хаотично сред всички табелки, банери и етикети „супер цена“, „супер намаление“ и да пазаруваш необмислено, те съветваме да си изготвиш предварително списък с нещата, които желаеш да си закупиш. Това ще ти спести време и пари и ще те улесни в периода на лудото пазаруване.

Подготви се като отличник   

Списъкът със стоки за пазаруване не е достатъчен! Трябва да си направил и проучване на пазара за това къде желаните продукти са на най-добра цена. Най-лесно ще ти бъде, ако предварително си набележиш съответните магазини и  проследиш тяхната комуникация на събитието в различната ѝ форма он – и офлайн (постери, социални мрежи, бюлетини, нюзлетъри, радио и телевизионни реклами). Повечето търговци бързат с обявяването на намаленията и ги разпространяват дни преди старта на самата кампания.

Планирай бюджета си

Търговците разчитат на това да те зашеметят със своите ниски цени и да харчиш до припадък.  Да бъдем реалисти – напълно възможно е да постигнат целта си. На пазара има наистина изгодни оферти, от които си заслужава да се възползваш, затова предварително си разпредели бюджет. За да не останеш „на червено“, перфектният вариант е да пазаруваш на изплащане както он-, така и офлайн. TBI Bank отпуска различни продуктови кредити и работи със стотици партньори из цялата страна, от които можеш да си закупиш всичко необходимо на изплащане! Можеш да вземеш и суми в кеш до 15 000 лв., а одобрението става много бързо.

Остави децата у дома, вземи приятел 

Не искаш нищо да те забавя в дните на Черен петък или постоянно да чуваш: „Писна ми!“ , „Искам вкъщи“, , затова по-добре остави децата у дома. Те не само ще се изморят, но и ще искат да им купиш всичко по пътя.
За да не ти е скучно, можеш да вземеш приятел/ка, с който/която хем ще се забавляваш, хем ще ти помага за торбите, а може да даде допълнително мнение за някои от покупките.

Пазарувай онлайн 

Ако разглеждането на магазини не ти е любимо занимание, можеш да си спестиш разходката и да се посветиш изцяло на онлайн шопинг. Бързо е, удобно е, има страхотни оферти и можеш да пазаруваш на вноски с TBI Bank и да запазиш баланса на бюджета си.
Ако си стигнал до края на този материал, вече разполагаш с необходимите знания как да изпревариш конкуренцията от останали купувачи. Зареди се на старата и пазарувай смело и с усмивка!