• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Шопинг гайд: Избери подарък за любимия човек

Празниците наближават и времето за подаръци намалява. Дори шопингът да не е любимото ти занимание, се въоръжи с търпение и прочети този материал, които ще ти даде идеи за това с какво да зарадваш своята половинката.

Подаръци за дами

Жените обичат подаръци, но това не прави пазаруването за тях по-лесно. Все пак трябва да уцелиш нещо, което ще зарадва искрено твоята дама.
Не забравяй, че повечето жени са емоционални и ще гледат не само опаковката, а и етикета!

Класическият избор, с който няма как да сгрешиш, е бижу. Елегантно, скъпо, бляскаво и забележимо. Цифрата няма да е малка, но пък тя ще бъде възхитена и признателна дълго време, затова не пести.

Никоя жена няма да върне елегантни обувки и луксозна чанта. Всъщност, която и представителка на нежния пол да попиташ, ще ти отговори, че няма достатъчно количество и от двете в гардероба си. Покажи ѝ, че разбираш нейните нужди и ѝ дай възможност да си избере чанта или луксозни обувки (а защо не и двете?), с които ще се чувства по-неотразима. Как ще си го позволиш? Купи на изплащане с TBI Bank.

Идеите за подаръци продължават с техника. Ако тя изрично не настоява за прахосмукачка, пералня или друг домакински уред, който на практика е за дома, а не лично за нея, можеш да се ориентираш към нов модел мобилен телефон, таблет или лаптоп.  И тях можеш да намериш изгодно на изплащане с TBI Bank, особено ако уцелиш някоя от нашите оферти, предлагащи продукти на вноски с 0% оскъпяване.

Какво ще кажеш за една екзотична почивка? Ще ти трябва кеш, ако искаш да изненадаш любимата жена с нещо топло и екзотично. Разчитай на нас – можеш да вземеш кредит Бързи пари от TBI Bank за суми до 15 000. Одобрението става до 15 минути, така че много бързо можеш да се сдобиеш е желаната сума и ти остава само да стегнеш куфарите.

Подаръци за мъже

А сега дойде ред и на господата. С какво да зарадваш любимия мъж по празниците?

Съвсем логично можеш да се насочиш към някаква техника. Представителите на силния пол обожават джаджи и ще се радват като малки деца на нов модел телефон, телевизор, VR очила или Playstation. Да, той все още обича да играе и то със скъпи играчки, така че ти е по-изгодно да ги закупиш на вноски.
В случай, че половинката ти предпочита по-изтънчените неща, може да го зарадваш с часовник. За да не натовариш бюджета си, имаш възможност да го вземеш на изплащане с TBI Bank, не я пропускай!

Любимият ти кара ли ски или сноуборд? Оборудването, както и екипировката за зимни спортове е чудесен подарък за човек, който обича по-екстремните неща и/или да покорява снежните върхове. Под елхата със сигурност ще има място и за един такъв подарък за него.

Хитър женски трик е подаряването на мъжки парфюм. И то не толкова, за да отбиеш номера, защото не си се сетила за друго, а защото мъжът до теб ще ухае на любимия ти аромат.

През декември много реномирани марки пускат комплекти, в които освен парфюм има и други козметични продукти за мъже. За твое облекчение, дори тях можеш да купиш на вноски с TBI Bank.

Ето, че покрихме базовите подаръци, с които няма как да сбъркаш при избора на подарък. Не забравяй, че най-важното е да го даваш с любов!