• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Тиби и много подобрения пристигат в мобилното ни приложение TBI Bank App!

Здравей, Тиби е тук! От известно време съм се покрил и не ти влизам много, много в полезрението. Не че нямам с какво да се похваля, но се бях затрупал с работа. Хайде сега, не се подсмихвай! И аз бачкам здраво!  Нали трябва да съм сигурен, че потребителите получават най-доброто от нас!

В тази връзка имам какво да споделя. Бях се заровил яко в мобилното ни приложение и честно да си призная, имаше какво да се подобри. Но то е ясно – без мен няма как да стане перфектно, ако ме разбирате.

Та, захванах се аз с приложението ни TBI Bank App и естествено, оправихме нещата с колегите. Както може би си прочел в нашата Facebook страница, новият дизайн на мобилното приложение ще е достъпен съвсем скоро. За да ти е по-лесно и удобно, вече ще ме виждаш често на различни екрани, където ще ти давам съвети или ще те напътствам какво да правиш по-натам.

Ясно е, че моята поява е най-значимата и УАУ промяна в новия дизайн, но все пак ще призная, че има и други благинки:

  1. Навигацията между кредити, лимити и карти е в пъти по-лесна.
  2. Най не харесвам да губя време, така че сериозно се отнесох към тази задача и готово, вече имаме не само по-яко, но и по-бързо приложение.
  3. За да не губиш време, съм осигурил хора, които да са ти на разположение 24/7 в чата.
  4. Сигурността беше и остава на първо място! Вече може да настроиш кода си за достъп да съдържа 6 цифри вместо 5.
  5. Освен че безплатно погасяваш вноските си, вече можеш да използваш и двете функционалности:  Намали Вноска и Кредитна Ваканция.

Нали се сещаш, че за да използваш новия дизайн, трябва първо да обновиш приложението от Google Play магазина, от Аpp Store-а или да последваш стъпките на екрана, когато приложението ти напомни да го обновиш. То не може всичко на готово да получиш, трябва малко работа да свършиш и ти. Доколкото 3-4 тапвания са работа всъщност… Хайде де, какво чакаш?!