• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Top 5 на най-желаните подаръци за Коледа и как да се сдобиеш с тях

С или без пандемия, Коледа си е Коледа и тази година подаръци ще се купуват на килограм. Черният ноември вече отмина и ако не си успял да се възползваш от намаленията, то тепърва ти предстои сериозен шопинг за интересни подаръци за Коледа. Добрата новина е, че ние сме тук да ти помогнем не само с идеи, но и с готово решение как, какво и откъде да вземеш.

Според национални и международни проучвания и тази година тенденциите при пазаруване на оригинални подаръци за Коледа остават доста сходни с предходните. А именно:

Обувки

Скорошно проучване на шведска онлайн финансова компания разкри, че сред най-желаните подаръци за Коледа са обувките. И то не какви да е, а маратонки от по-висок клас, които стават и за спорт, и за ежедневието. В крайна сметка в 21-ви век стилът и комфортът вървят ръка за ръка. Повечето магазини и молове не работят, но пък винаги можеш да поръчаш онлайн. И не само това! С метода на изплащане TBI Pay, купуваш удобно на вноски и ти остават средства и за всички други планирани оригинални подаръци за Коледа. Работим със стотици партньори, от които можеш да си закупиш най-яките спортни обувки на изплащане, не пропускай да ги разгледаш ТУК.

Безжични слушалки

Музиката е навсякъде, огледай се. Не е изненадващо, че сред топ 5 на най-очакваните коледни подаръци се нареждат безжичните слушалки и в частност Apple AirPod Pro (поне според шведската компания). Да, не са сред най-евтините на пазара, но пък марката сама по себе си е гаранция за качество и перфектен звук, така че си заслужава да изненадаш себе си или близък човек с тях. Още повече, когато можеш да си ги позволиш на вноски с TBI PAY.

Телефони/таблети/лаптоп

Отново няма изненада, нали? Та кой би отказал модерно устройство, което да му даде пряк достъп до дигиталния свят като подарък за Коледа? А и непрекъснато излизат нови модели телефони, таблети и лаптопи, които са доста изкушаващи. Разгледай предложенията на нашите партньори и купи с няколко клика на вноски с TBI Pay. Получаваш сега, плащаш после!

Телевизор

Телевизорът може и да не е сред най-оригиналните идеи за подаръци за коледа, но пък е доста практичен и желан. През последните месеци прекарваш толкова време у дома, поне да е пред голям екран. Телевизорът винаги е актуален подарък, макар че ако трябва да бъдем честни, по-добре да е подарък за теб. Заслужаваш страхотни празници, вкарай магията в дома си с най-чистия звук и картина.

Бижу/моден аксесоар

При избор на подарък за Коледа, особено ако е за жена, никога няма да сбъркаш с бижу или моден аксесоар. Дори да не сме в типичния сезон на партита, такъв подарък винаги намира своето приложение и носи самочувствие на своя притежател. Спестили сме ти ровене из стотици сайтове, потърси ТУК и избери нещо наистина стилно и отличително. Цената не е най-важната, защото можеш да пазаруваш на вноски с TBI Pay.

Не губи време, влез в ролята на дядо Коледа и зарадвай близките си с интересни подаръци за Коледа, а защо не и себе си с нещо наистина яко и модерно!