• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Топ продукти по твоя джоб и вкус

Не е нужно да чакаш коледните разпродажби, защото още сега можеш да си купиш удобно топ продукти без да нарушиш месечния си бюджет.  Създадохме за теб специална селекция със супер оферти и изгодни условия за покупка на изплащане.

Всеки месец обновяваме нашата селекция от подбрани продукти на търговските ни партньори, които можеш да си закупиш изцяло онлайн на изплащане с равни месечни вноски, директно през нашата страница. Продуктите са описани с всички детайли, за да можеш да вземеш обмислено решение. Покупките идват с необходимите сертификати и гаранция, така че все едно си ги купуваш от магазина, само че го правиш от удобството на дома си, спестявайки разходка до търговския обект.

Самият процес по покупки на изплащане е опростен в 3 стъпки.

  1. Избираш си желания продукт от страницата ни: /tbi-buy

Натискаш бутона „купи сега“ , избираш застраховка на заема, даваш съгласията си и  лична информация и контакти (само в 6 полета).

  1. След като изпратиш заявката, получаваш обаждане от наш служител, който да я завърши с теб по телефона.
  2. Получаваш до желания адрес закупения на вноски продукт според срока и условията, посочени в страницата с офертата, както и своя договор за стоков кредит.

Всичко става лесно и прозрачно, а ако случайно срещнеш някакво затруднение, винаги можеш да ни потърсиш за помощ на: 0700 17 571 / *8242. Сега ти остава само да се насладиш на страхотните си нови придобивки.