• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Услуга Бързо погасяване на TBI Bank

Случвало ли ти се е да просрочиш погасяване на вноска поради технически/физически причини? Не си стигнал на време до служител на банката или пък си бил на място, на което нямаш достъп до Интернет в деня на падежната дата и затова не си могъл да се издължиш онлайн в срок? Спокойно, на всеки се е случвало! Ситуацията не е особено приятна, защото само се стресираш и се трупат лихви, затова ние разработихме перфектното решение, с което ще избегнеш подобно стечение на обстоятелствата.

TBI Bank предлага иновативна, изключително удобна услуга за разплащане на вноски – „Бързо погасяване“, с която буквално можеш да забравиш за погасителните си вноски по кредита. Чрез нея дължимата месечна вноска към TBI Bank се събира автоматично в срок от 15 дни преди падежната дата от предоставена от теб дебитна сметка, в която има  достатъчно средства, за да покрият вноската ти.

Защо да избереш „Бързо погасяване“?

–    Това е напълно автоматизиран процес и от теб не се изисква да правиш абсолютно нищо!
–    Не си обвързан с откриване на сметка в TBI Bank, необходимо е само да имаш разплащателна сметка в българска банка, захранена със сума, която да покрива месечната вноска.
–    Имаш опции – можеш да предоставиш дебитна карта Maestro, Debit MasterCard, Visa Electron, Visa Debit, Vpay или друга подобна, издадена от българска банка или Maestro и MasterCard Gold, издадени от ТИ БИ АЙ Банк ЕАД.
–    Шансът да забравиш за вноската или да останеш без пари за нея е много малък, тъй като в дебитната сметка се задържа сума равна на месечното задължение в срок от 15 дни преди падежната дата (в сумата е включена и дължимата такса за автоматично погасяване).
–    И за да няма злоупотреби и да си винаги информиран какво се случва с вноските ти, получаваш e-mail и безплатен SMS от TBI Bank за всяко плащане с дебитната сметка.

Заявяването става за минути!

1.    За да заявиш услуга „Бързо погасяване“, трябва да си наш клиент с кредит (потребителски или целеви към „ТИ БИ АЙ Банк“ ЕАД)
2.    Казваш на наш служител в офис на TBI Bank или магазин на наш партньор, че искаш да се възползваш от услугата и той ти съдейства с попълването на заявлението за услугата.
3.   След като попълниш заявлението за услугата и дадеш номера на съответната дебитна карта за автоматичното погасяване на нашия служител, можеш да се възползваш от услугата.

И забравяш за аларми, календари и други методи, напомнящи ти за вноските по кредита.
Бързо, лесно, точно като за теб. TBI Bank държи на удобството на своите клиенти.

Виж и другите методи за разплащане ТУК!