• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Ваканцияяяяя! Кредитната ваканция вече е тук

Почива ти се нали? И на нас! Но докато за лятната почивка още е рано, вече можеш да си вземеш кредитна ваканция. Какво означава това? Ако изпитваш затруднение да си платиш вноската по заема за месеца или просто имаш други належащи нужди, които приоритизираш, може да пропуснеш плащането на месечната си вноска.

Вече не е нужно да правиш трудни избори, защото ние ти даваме възможност да отложиш вноската си с 1 месеца без да плащаш лихви или такси за това и без да се променя крайната дължима сума по договора ти. Услугата ни „Кредитна ваканция“ е лесно достъпна за теб през мобилното ни приложение TBI Bank App и можеш да я активираш с няколко клика.

Кога можеш да се възползваш от тази услуга?

Тя е достъпна 24/7 за всеки наш клиент, който ползва мобилното ни приложение. За да можеш да я активираш обаче, трябва да отговаряш на следните условия:

  • Трябва да имаш активен кредит с лихвен процент по-висок от 0%;
  • Да не си активирал услугата през предходните 180 дни;
  • Ако това е първият ти договор за кредит към TBI Bank, трябва да си платил поне 3 вноски преди да поискаш „Кредитна ваканция“. Ако си наш редовен клиент, е достатъчно да си платил 1 вноска;
  • Да не си в просрочие на кредита си при заявяване на услугата.

 

Тъй като държим условията ни да са напълно прозрачни, повтаряме – услугата е напълно безплатна и след активирането ѝ не ти се начисляват никакви такси и лихви към кредита.  Можеш да я ползваш за всичките си кредити към TBI Bank и да се възползваш от нея само през мобилното ни приложение.

Къде да я откриеш в TBI Bank App?

Когато кликнеш върху някой от своите кредити, ще видиш опцията „Пропусни вноска“. Избери я и ако отговаряш на условията ни ще се отвори прозорец, на който ще видиш новата си падежна дата. Потвърди желанието си като натиснеш бутона „Потвърди“ и вече си използваш опцията за кредитна ваканция. Честито!