• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Впечатли я с незабравим подарък

Холивудската икона Мерилин Монро го е казала отдавна: „Диамантите са най-добрите приятели на едно момиче“. Но ние вярваме, че в най-женския месец можеш да зарадваш любимата жена и с много други неща.

Цветята са необходимост 

Подаряването на цвете е мил жест, който винаги остава запомнен и оценен от дамите. Има толкова красиви букети, кошници и саксии, които ще я накарат да се усмихне както на 8-ми март, така и във всеки друг ден.

Дори да ѝ подариш само едно цвете, пак няма да сбъркаш. Бъди креативен и избери цвете, което има значение – червената роза символизира любов, калата – красота, червеното лале казва „обичам те“ , синчецът е доверие, а зюмбюлът разкрива скромност.

Подаръкът показва внимание

Цветята са мил комплимент, но подаръкът е това, което ще накара жената до вас да „ахне“. В думите на Мерилин има доза истина – красивите бижута винаги правят силно впечатление и показват на половинката, че я цениш високо. Ако ѝ подариш диаманти, тя наистина ще се разтопи и ще ги покаже гордо на целия свят. Готов ли си за такъв огромен жест? Можеш да си го позволиш с TBI Bank, тъй като сред нашите партньори има търговец на уникални бижута с диаманти и скъпоценни камъни, които се предлагат на изплащане

Искаш да я впечатлиш с друг луксозен аксесоар? Избери от стотиците лъскави бутикови часовници, очила и бижута, които вече са по джоба ти, защото се продават онлайн на вноски с TBI Bank.

Тя вече има всякакви бижута? Не е краят на света, имаш и други опции. Да помислим заедно на какво още се радват представителките на нежния пол…
Редки парфюми, секси обувки на висок ток, красиво бельо (ти също ще му се радваш, така че инвестицията си струва), а защо не и някой фитнес уред, за да ѝ е по-удобно и да си спортува у дома? Не пресмятай колко ще ти струва, ние сме го сметнали вместо теб. И да, можеш да си позволиш и това.

Посланието носи емоция 

За да бъде твоята изненада наистина незабравима, демонстрирай чувствата си и на хартия. Заковал си страхотния, скъп подарък, подарил си цветето, което е очаквано и идва ред на личното съобщение. Не е нужно да пишеш романи. Понякога едно просто „Обичам те“, „Ти си най-специалният човек за мен“, „Ти си светлината в моя живот“ е повече от достатъчно.

Вещите може и да подсказват чувствата, но жената иска да ѝ го кажеш – в писмен и устен вид. Подсказахме ти достатъчно, сега остава да сглобиш своята огромна и незабравима изненада.