• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

За какво обичат да харчат различните зодии

Кажи ни коя зодия си, за да ти кажем за какво харчиш! На шега или не съвсем изглежда астрологията има решение на всякакви въпроси и дори е използвана за маркетингови цели от някои компании за увеличаване на продажбите. А сега прочети ти за какво харчиш според звездите. Познаха ли?

 

Овен: Питиетата са от мен Овните обичат вниманието и се обграждат с хора, които да им повтарят колко са невероятни. За да запазят възхищението им, те често плащат сметките и хвърлят още куп пари за забавление в името на това да си останат царете на купона и да дирижират вечерта. Овните нямат особено добри умения за бюджетиране и когато имат пари харчат щедро без да им мигне окото, което понякога им изиграва лош номер и остават на червено.

 

Телец: Моята дом и градина са моята крепост За разлика от Овните, Телците са доста материално ориентирани мразят да харчат излишно или да изхвърлят, каквото и да било. Те държат на стабилността и започват да организират и да се грижат за финансовото си състояние от много ранна възраст. Телците живеят много практично, но и охолно. Любимите неща, за които те харчат пари, са инструменти и консумативи за ремонт и реновиране на дома и градината. Представителите на този знак са готови да инвестират в своя комфорт, но търсят и естетика. И въпреки че са склонни на разточителност в предмети за дома, банковите им сметки са пълни, защото те разпределят парите си умно и умеят да пестят.

 

♊ Близнаци: Шоуто трябва да продължава Типични представители на въздушните зодиакални знаци, Близнаците лесно губят фокус и търсят постоянно нови неща и забавление. Ето защо те инвестират огромни суми в забавление и различни активности – концерти, шоу програми, партита в Ибиса и т.н. Живеят за момента и не влагат много мисъл в бъдещето. Шоуто трябва да продължава сега и във всеки следващ момент! Близнаците предпочитат да изхарчат последния си лев за скъпо шампанско на ВИП-а, вместо да заделят бюджет за храна за следващата седмица например. Логично животът им има големи финансови върхове и спадове.

 

Рак: Всичко остава в семейството За никого не е тайна, че Ракът е най-семейният знак в зодиака. Той не обича екстравагантността и домът му е по-скоро уютен и топъл, отколкото лъскав и пищен. Раците харчат пари за семейството и за покупки за дома – одеяла, свещи, картини, килими … доста са щедри, когато искат да закупят нещо за декориране или да обсипят децата си с подаръци.

 

Лъв: Аз съм суперзвезда Лъвовете обичат блясъка и се нуждаят постоянно от аплодираща публика. Без значение дали са на кафе или на лъскаво парти, те ще се обличат и държат като суперзвезди. Интересното е, че те не робуват на марки, а просто търсят една екстравагантност, която понякога постигат и с доста ограничен бюджет. Представителите на този знак харчат много за дрехи и аксесоари – като цяло за неща за външния си вид.

 

♍ Дева: Върши ли ми работа? Разумни и педантични, Девите са едно от най-пестеливите знаци в зодиака. Те се ръководят от желание за перфекционизъм, справедливост и прагматизъм и търсят стабилност. По тази причина харчат само за най-необходимите неща и търсят оптималния вариант – икономична кола, практични дрехи, уреди с базови функции и т.н. Девите харесват лукса и разкоша, но често го гледат отдалече, защото накрая предпочитат да изхарчат парите си по-целенасочено и практично.

 

♎ Везни: Обичам дизайнерски неща Везните са ръководени от обичащата лукса Венера – планетата на изкуствата и красотата. Представителите на този знак имат афинитет към дизайнерски неща и често харчат за тях огромни суми без много да се замислят. Те нерядко пазаруват на изплащане или теглят кредит, за да си покрият разходите, тъй като щедростта им към предмети от сферата на изкуството и красотата няма граници и се отразява силно на бюджета им. Везните инвестират сериозни суми в декора на дома си, стараейки се да го направят лъскав и луксозен. Имат специално отношения и към храната си – купуват само най-доброто от доказани марки.

 

♏ Скорпион: Пазарлък до дупка Ако има някой, който може да изкопчи намаление при покупка, то това е Скорпионът. Представителите на този знак обичат да преговарят и са много добри в това. За тях споренето е спорт, в който те са шампиони. Скорпионите имат практичността на Девата, но и око за лукса като Везната. Те са готови да влязат в остър спор в името на това да постигнат своето – а именно възможно най-добрата цена за нещо красиво, подчертаващо техния социален статус.

 

♐ Стрелец: Обичам да раздавам Добросърдечният Стрелец има изключително добре балансирано отношение към финансовите въпроси. Въпреки че обича да се забавлява и да се радва на живота, той не се впечатлява от марки. Когато пазарува, избира брандове по рейтинг за качество. Стрелците не се изхвърлят в покупките си и предпочитат да съберат цялата сума преди да направят „покупката на живота си“ – луксозна кола, яхта или нов апартамент. Те са щедри към своите приятели и нерядко покриват цялата сметка от излизането. Не пестят и когато трябва да се погрижат за децата си и ги обсипват със скъпи дарове.

 

Козирог: Само най-доброто за най-добрия Козирозите харчат, за да впечатлят. Те дълбоко вярват в йерархията и че похарчените пари трябва да са за неща, които подчертават техния социален статус. Ако имате родител Козирог, очаквайте да посещавате 5-звездни хотели и ресторанти и да са облечени стилно в скъпи дрехи, но по-консервативни. Представителите на този зодиакален знак имат вкус и обичат да се обзавеждат с луксозни покупки, но са леко старомодни и странят от екстравагантните неща. Те са изключително добри в менажирането на бюджета си и доста пестеливи, когато трябва да харчат за останалите.

 

Водолей: Техниката е за мен Водолеите като цяло не влагат много мисли за парите си. Те са мислители и визионери, които се борят за своето идеално бъдеще, вместо да се фокусират върху създаването на здрави финансови основи в настоящето. И макара те да не са обсебени от материалното, изпитват огромна любов към технологиите и се стараят да се обградят с най-новото и най-модерното. Също така те са сред най-големите поддръжници на криптовалутите и дори инвестират в тях, вместо в традиционните акции и други финансови продукти. Когато имат малко излишни пари, те нямат нищо против да ги дадат за благотворителност.

 

Риби: От сърцето Чувствителни и нежни, Рибите не са за този материален свят и гледат на него през розови очила. Когато става въпрос за даване и получаване на подаръци, предпочитат неща, създадени от самия човек и дарени от сърце. Казано по-общо Рибите харчат от сърце! Техните покупки са резултат от емоционалното им състояние, което ги прави импулсивни и непредвидими в пазаруването.