• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Защита при кредит – необходимата сигурност

Когато пътуваш в чужбина, не се и замисляш дали да се откажеш от застраховка живот/злополука. Купувайки нова кола или апартамент, също не пропускаш да ги защитиш в случай на непредвидени ситуации. В несигурните и непредсказуеми времена, в които живеем защитата, не е лукс, тя е необходимост във всяка ситуация. Защо не помислиш за това, дори при взимането на кредит?

Застраховката е изключително важна, защото осигурява спокойствие и сигурност не само на теб, а и на твоето семейство. Имай предвид, че кредитите се наследяват и е хубаво да си подсигурен в случай на злощастни събития в твоя живот, които биха афектирали финансово и близките ти.

Със ЗАЩИТА ЖИВОТ при взимане на кредит от TBI Bank застрахователят в лицето на UNIQA поема твоите месечни вноски по кредита за определен период от време в случай на фатално събитие, вследствие на заболяване или злополука; временна нетрудоспособност или трайна нетрудоспособност.

Никой не е застрахован от това да остане без работа. Съкращението или фалита на компанията за която работиш не е планирано събитие и няма как да бъде предвидено. ЗАЩИТА БЕЗРАБОТИЦА ти дава сигурност, че ако изпаднеш в подобна тежка ситуация, има кой да ти помогне при изплащането на кредита ти месеци наред.

Здравословното състояние също до известна степен е непредвидимо. Здравето е крехко и въпреки всичките ти усилия да го съхраниш, може да се наложи да влезеш в болница и да останеш нетрудоспособен. У нас доста хора работят на свободна практика, граждански договори или за работодатели, които оперират в сферата на „сивия бизнес“. Чрез ЗАЩИТА ХОСПИТАЛИЗАЦИЯ към кредита от TBI Bank всички клиенти на Банката с подобни трудови затруднения могат да си осигурят безценно спокойствие –  при болничен престой и временна здравна неизправност получават финансова подкрепа от застрахователя при изплащане на заетото финансиране, за определен период от време.

Хайде сега да поговорим и за твоята покупка на вноски. Тя има гаранция, която обаче касае най-вече фабрични дефекти. А ако тя бъде открадната? Или повредена при природни бедствия?

Не се разстройвай, ти си взел мерки и имаш ЗАЩИТА НА УРЕДА. Нейното покритие включва кражба, грабеж, природни бедствия, щети по време на транспорт при време на адрес, включително повреда при свличане на естествено натрупвани наслагвания на сняг и лед и земни маси, които са характерни за зимата.

Кредитната карта е още един от нашите продукти, който предвидливо сме защитили, за да ти спестим грижи и тревоги. Злоупотребите и кражбите на кредитни карти не са единичен случай и те носят със себе си сериозни финансови последици за твоя сметка.

Благодарение на ЗАЩИТА НА КРЕДИТНАТА КАРТА при неправомерно пазаруване с твоята кредитна карта, част от изхарчената сума се възстановява от застрахователя. При кражба на портфейл, е който е твоята TBI Bank кредитна карта ти се изплаща сума, с която да покриеш разходите си по възстановяване на документи, ключове и др.

Важно! Дори да изплатиш кредита си по-рано от уговореното, твоята ЗАЩИТА остава валидна и активна до предварително уговорения срок и при нужда застрахователят UNIQA изплаща сумата директно на теб! 

Както виждаш, помислили сме за всичко! А сега ползвай с усмивка нашите продукти и не мисли за тези злощастни ситуации, ти вече си взел мерки!