• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Защо да пазаруваш на вноски

Случвало ли ти се е да искаш нещо силно и да не можеш да си го позволиш в момента? Всеки път ли се ограничаваш, за да не останеш „на червено“?
А ако ти кажем, че има и друг начин и можеш да получиш желаното веднага! Не си слагай граници, пазарувай на изплащане с TBI Bank!
Не бъди скептичен, предимствата да плащаш на вноски са много и си струва да се запознаеш с тях.

Плащаш за желания продукт/услуга  без да ощетяваш бюджета си

Пазаруването на вноски ти позволява да разсрочиш плащането по начин, който не натоварва бюджета ти. TBI Bank ти дава избор от различни схеми на изплащане от които можеш да се възползваш за всякакви продукти и услуги на изплащане.

Контролираш и планираш разходите си 

Когато взимаш кредит Бързи покупки от TBI Bank можеш сам да избереш от предоставените опции  какви по размер вноски ще плащаш. Така ще можеш да разпределяш бюджета си и да не се сблъскваш с неприятни финансови изненади. Вноските са фиксирани и това ти дава възможност да планираш прецизно бюджета си.

Взимаш продукта веднага 

Пазарувайки на изплащане, ти получаваш продукта или услугата веднага! Не е нужно да пестиш месеци наред и да чакаш. Взимаш сега, плащаш после!

Възползваш се от страхотни оферти

TBI Bank работи със стотици партньори он и офлайн, от които можеш да пазаруваш на вноски с отстъпки от лихвата или без никакво оскъпяване (0% лихва). Достатъчно е да следиш нашите специални предложения на официалния ни сайт www.tbibank.bg и в магазините и уебсайтовете на нашите партньори.

Удобно и лесно, изцяло онлайн 

TBI Bank дава възможност на своите клиенти да сключват договор за пазаруване на изплащане изцяло онлайн. Не се налага да правиш разходки до офиса или магазина и продуктът идва при теб максимално бързо, според условията за доставка, посочени в сайта на търговеца.

Плащаш вноските, където решиш 

Едно то най-досадните неща при ползването на кредит, е изплащането на вноски. Помислили сме и за това! TBI Bank ти предоставя 9 начина, по които можеш да платиш вноската си по продуктовия кредит. За част от тях дори не се налага да ставаш от леглото!
А сега остава само да решиш какво искаш да си купиш на изплащане с TBI Bank.