• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Защо да застраховаш кредита си - най-важните предимства и реални ползи за вас и вашето семейство

Ако трябва да измислим гатанка свързана със застраховката, то тя би звучала точно така: Никога не искате да я използвате, но е много важно да я имате. Що е то?

Застраховката е първото нещо, което може да направиш, за да защитиш себе си, семейството си и всичко, което е важно за теб. Не рискувай най-ценното, което имаш, заложи на сигурно.

Сега това е възможно дори при теглене на кредит. Избирайки да защитиш кредита си, от TBI Bank, нашите партньори от Кардиф ще ти дадат сигурността, от която имаш нужда, за да осъществиш всички свои планове.

Кардиф разработват иновативни продукти и услуги, които покриват разнообразни рискове, на достъпни цени, които всеки може да си позволи. В случай на нужда ще застанат до теб и ще ти осигурят пълно спокойствие и съдействие.

Проучване на застрахователната компанията сред 22 000 човека в 21 европейски държави през 2021 г. е категорично за нуждата на хората от защита на тяхното здраве и доход. 70% от участниците казват, че се притесняват за здравето си, както и че нямат достатъчно спестявания, с които да разполагат в случай на загуба на работа.

Всички предизвикателства пред, които се изправяме в последните години, ясно ни показват, че днес повече от всякога е важно да не се притесняваш за себе си и близките си, да не се страхуваш да осъществяваш плановете си и да сбъдваш мечтите си.

Какво ти предоставя програмата „ЗАЩИТА НА КРЕДИТА”?

Ако си изтеглил кредит за покупка на нова кола или за ремонт на дом на мечтите ти, но нещо се обърка и загубиш работата си или претърпиш инцидент и излезеш болничен, вноските по кредита ти ще бъдат покрити от застрахователя, докато се възстановиш и си стъпиш на краката.

Защитата по кредита ти може да покрие също и повреда или кражба на стока, закупена на изплащане. За добро или лошо днес голяма част от нашия живот е в телефона ни. Разговаряме и се „виждаме“ с близките си, работим, банкираме, пазаруваме…Представи си, че си закупил на изплащане телефон и той бъде откраднат или се повреди…изпадаш в паника, притеснения и главоболия…ами сега, ами нов??? Ако това се случи на теб, не само ще бъде покрит остатъка по кредита ти, но ще получиш и определена сума, с която да си купиш нов.

Заедно със „ЗАЩИТА НА КРЕДИТА“ можеш да избереш своята програма „ЗАЩИТА НА СМЕТКИТЕ”, която пък ще подпомогне личните ти финанси , ако ти се случи нещо непредвидено, за да запазиш стандарта си на живот и своето спокойствие в този финансово по-тежък период.

Знаеш ли, че през последните 2 години най-често предявените претенции и изплатени щети са били свързани с рисковете “Безработица” и „Болничен“ цели 70%, всичко това като отражение на световна пандемия. Не забравяй, Кардиф също така покрива всички неприятни събития, които могат да ти се случат в резултат на Ковид.

И няколко съвета от нас как да се възползваш от своята защита по кредит. Най-важното е да прочетеш внимателно:

  • Условията и всички рискове, от които можеш да се възползваш в случай на нужда;
  • Какво е обезщетението при всеки риск;
  • В случай на събитие можеш да предявиш претенция лично в офиса на Кардиф или чрез куриер с обратна разписка на адреса за кореспонденция. Също така можеш да попълниш и изпратиш уведомлението си по електронен път, спестявайки време и разходи.

Никой не знае какво ни очаква зад ъгъла и понякога се случва нещата да не вървят по план. Изправяш се пред трудности и проблеми.

Точно в такива моменти си спомняш за гатанката за застраховката и ако си постъпил умно и си заложил на сигурно, си предприел най-смисления ход, защитил си най-ценните си активи – себе си и семейството си.