Без лихва на

4 вноски за 3 месеца

Без лихва на

2 вноски за 30 дни


Без лихва и такси 

Плащаш точно толкова, колкото струва покупката ти – без скрити такси и допълнителна лихва. 

 2 или 4 безлихвени вноски 

Плащаш със собствено темпо – на 2 или 4 вноски, в точно определено време.

Автоматично погасяване

За да те улесним, след съгласието ти вноските се погасяват автоматично на падеж чрез подадената от теб кредитна/дебитна карта.

Достъпно 24/7

Пазаруването онлайн е достъпно 24/7, пазаруването на вноски онлайн също. 

4 вноски,

3 месеца,

0% лихва.

Ти си на ход!

Да, пазаруването става още по-забавно и лесно! Пълниш количката с продукти на стойност до 400 лв. и плащаш само 25% от поръчката веднага, а останалите 75 % на равни вноски през следващите 3 месеца. Толкова е просто!

2 вноски,

1 месец, 

0% лихва. 

Купи сега!

Не чакай до следващата заплата, пазарувай онлайн още сега без да нарушаваш бюджета си. Плати на 2 вноски покупки за сума от 40 до 400 лв. с 0% лихвa и такси. Плащаш 25 % при покупка, а останалите 75% в рамките на следващите 30 дни. На това му казваме умно пазаруване!

Често задавани въпроси


За да кандидатстваш за този вид кредит трябва:

 • Да си български гражданин;
 • Да имаш валидна кредитна/дебитна карта, издадена от платежна институция в Европа;
 • Да имаш навършено пълнолетие;
 • Да притежаваш мобилен телефон с камера.

 

 Не,  не трябва да инсталираш нищо. Целият процес се случва на специално създадена криптирана платформа, така че всички данни и действия да бъдат максимално сигурни и защитени.За да се възползваш от нашите възможности за онлайн пазаруване без лихва на 2 или 4 вноски, цялата стойност на една твоя поръчка не трябва да надвишава 400 лв., като минимумът за финансиране е 40 лв. Можеш да се възползваш максимум от 3 кредита от този тип паралелно. В момента, в който изтече изплащането на поне единия ти кредит, можеш да заявиш ново безлихвено финансиране на вноски на покупки.

 Не, това е изцяло дигитален процес на самообслужване. Получаваш инструкции на всяка стъпка, така че лесно да преминеш процесите и да приключиш поръчката си с желаното финансиране.Кредитът изисква автоматични погасявания на задълженията, свързани с направената от теб покупка. За целта е нужно предоставяне на данните на карта, (дебитна или кредитна) през която да бъдат извършени вземанията на падеж.Като финансова институция, ние сме задължени да потвърдим самоличността на всеки потребител при заявяване на някой от нашите кредитни продукти. Законът за мерките срещу изпиране на пари (чл. 53, ал. 1) ни задължава идентифицирането на физическите лица да се извършва чрез представяне на официален документ за самоличност и снемане на копие от него.
Според правилника за прилагане на закона (раздел VII, чл. 41, ал.5 т.6) без физическо присъствие на клиента сме задължени да извършим заснемане на лицето на клиента, както и на лицето и гърба на документа за самоличност.

Процесът на идентификация е много бърз и лесен и за целта се изисква:

 • да направиш снимки на двете страни на документа ти за самоличност;
 • да си направиш селфи снимка;
 • да изчакаш валидация от страна на Банката.

За да мине процесът гладко и бързо, трябва да имаш телефон с камера и валидна лична карта.При одобрение и успешно преминаване на стъпките по кандидатстване,  ще бъде генериран договор за кредит. Ще бъдеш пренасочен чрез линк към специална платформа, където да го прочетеш и подпишеш. Процесът е напълно защитен, а данните са криптирани и съхранени на сигурни място.

 Ако на падеж нямаш минимална наличност в картата си за сума, отговаряща на стойността месечната ти вноска, посочена в договора ти, дължиш неустойка в размер на 6 лева (фиксирана сума). Неустойката се дължи еднократно за всяка просрочена месечна погасителна вноска.

При забавяне на погасяване на вноската ти по кредита дължиш и лихва в размер на законната лихва за забава, начислявана върху цялата просрочена сума, след падежа на последната дължима месечна вноска, за периода на просрочието.

 Имаш право по всяко време да погасиш изцяло или частично задълженията си по този Договор предсрочно.

 Доставката на стоката е отговорност на търговеца, от който е получена. Условията по нея трябва да са описани подробно на сайта му. Ако имаш забавяне или не получиш поръчката си, трябва да се свържеш с търговеца, в чийто онлайн магазин си направил покупката и да се уточниш с него.TBI Bank няма отношение спрямо политиката за върщане на покупки. Начините и периодът на връщане се определят от самия търговец и той трябва да ги е посочил в своя онлайн магазин. Всички логистични въпроси, касаещи връщане на поръчки, трябва да отнесеш към него.Ако поръчката бъде изцяло върната на търговеца и всички условия по връщането са спазени, TBI Bank ще ти възстанови платената първа вноска по договора, която си заплатил със своята карта, след което договорът за кредит ще бъде закрит, а оставащото задължение по него- автоматично погасено.


Пазарувай от нашите партньори още сега!


Филтри
Изглед ListGrid

  Открий повече

  Мобилно приложение

  Мобилно приложение

  Свали нашето мобилно приложение и проследи всичко, което се случва с твоя кредит. 

  Научи повече

  Офис мрежа

  Централен офис

  1421 София, България,
  ул. Димитър Хаджикоцев 52-54

  Контакти

  Център за обслужване на клиенти
  0700 17 571 / *8242

  Работно време:
  Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

  Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

   

  Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
  Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.