Subheader
3D код за сигурност
tbi bank представя на своите клиенти услугата си 3D код за сигурност – най-съвременната система за сигурност при пазаруване в интернет. Тя е достъпна за всички притежатели на карти Mastercard, издадени от банката, както за български граждани, така и за чужденци на територията на Република България и извън нея.

Акценти

It's easy!

Акценти

С цел предоставянe на сигурни плащания на картодържателите си, tbi bank съвместно с картовата организация Mastercard предлагат динамична  и статична 3D парола при пазаруване в Интернет. Статичен 3D secure code е личен код на картодържателя, който служи за потвърждаване на транзакция при извършване на плащания през Интернет. Представлява комбинация от цифри, букви и знаци.
Активирай 3D secure code

В 3 лесни стъпки

Why our customers returns?

В 3 лесни стъпки

С Вашите 3D секретни кодове  можете да плащате сигурно в Интернет, чрез следните лесни стъпки:

  • Въвеждате данните за Вашата карта;
  • Появява се нов прозорец, който включва логото на Mastercard Identity Check, Вашето лично съобщение и полета за въвеждане на  статичен и динамичен 3D секретен код.
  • След потвърждаване на въведените секретни кодове, Банката извършва автоматична проверка и разрешава плащането.

Бързо, лесно и сигурно

It's easy!

Бързо, лесно и сигурно

Бързо, лесно и сигурно – това е Вашето решение за защита на картата Ви по време на пазаруване в Интернет. ЗD парола за плащане в Интернет се използва в сайтове на търговци, които сa сертифицирани за услугата и са обозначени със следното лого:

Виж как да промениш твоя 3D код за сигурност

Дефиниции

Правила и условия

Настоящите условия са неразделна част от общите условия за издаване на банкови карти от tbi bank и ги допълват по отношение на предоставяне на услугата 3D код за сигурност. Въвеждането на верни 3D код за сигурност и/или отговор на подсещащ въпрос верифицират картодържателя. Всяка транзакция при безналично плащане, направена от картодържателя и потвърдена чрез 3D код за сигурност, се приема за осъществена с негово знание и съгласие. Картодържателят сам поема отговорността за проявена от негова страна небрежност при опазване на кода си за сигурност и/или отговор на подсещащия въпрос.

Приложими документи