Subheader
Начини на плащане

Плащай вноската си, както ти е удобно

repayment methods

Плащай вноската си, както ти е удобно

Ние от tbi bank държим на твоя комфорт и ти предоставяме различни опции да плащаш вноските по кредита си към банката –  онлайн и офлайн.  Като наш клиент можеш да се възползваш от следните възможности:

Онлайн плащане с карта

За твое удобство създадохме специална платформа, в която с 3 стъпки можеш да платиш изцяло онлайн вноската си по кредита с карта (дебитна или кредитна). Въведи ЕГН-то и имейла си, избери кой кредит да погасиш (ако имаш повече от един), попълни данните за картата си и плати.

Плати
Мобилното ни приложение tbi bank

Вече можеш лесно, удобно и без такса за погасяване на вноска по кредит да платиш вноската си през нашето мобилно приложение tbi bank Можеш да го изтеглиш оттук:

Android
iOS
Услуга ''Бързо погасяване''

Чрез услуга „Бързо погасяване“ дължимата месечна вноска към tbi bank се събира автоматично от предоставена от теб сметка на дебитна карта. Ако не си я активирал, можеш да го направиш в наш клон.

tbi bank онлайн банкиране

Можеш да ползваш системата на tbi bank за онлайн банкиране и чрез него да платиш вноските си, да следиш кредита си да правиш различни банкови трансакции от комфорта на дома си. Ако нямаш регистрация, може да заявиш такава във всеки наш офис.

Плати
По банков път

Можеш да платиш месечната си вноска по кредит чрез сметка в друга банка, като ползваш нейното онлайн банкиране. Избери услуга за паричен превод, посочи номера на сметката, по която е открит кредитът и в основание запиши „изплащане на вноска по кредит“ + твоя клиентски номер.

Плащане през ePay

За погасяване на кредитни задължения влез с регистрацията си в www.ePay.bg  и избери от менюто „Плащане на сметки“ и след това „Регистрация“. В търсачката на отворилия се прозорец напиши tbi bank и избери една от двете опции в зависимост от задължението ти – „tbi bank – вноски по кредит“ или “tbi bank – вноски по кредитна карта”.

Плащане през Cashterminal

tbi bank работи в партньорство с Cashterminal и можеш да платиш вноската си по кредит от всяко едно устройство на територията на страната.

Плати
Плащане през банкомат

Избери банкомати с активна услуга B-Pay. В главното меню въведи кода на търговеца (в случая tbi bank – код 65000) и след това своето ЕГН и плати.

Плати
На касите на Easy Pay

Сподели на касата твоя клиентски номер за кредит към tbi bank, останалото ще свърши служителят. Касите на Easy Pay можеш да откриеш тук.

Плати
На касите на Fast Pay

И в този случай не ти трябва нищо повече от номер на договора и сумата за вноската в брой, която да предоставиш на служителя на касата. Касите на Fast Pay ще откриеш тук.

Плати
Плащане в банков офис

Ако наблизо имаш офис на tbi bank, можеш директно да си платиш вноската в него. Достатъчно е да предоставиш личната си карта и наш служител ще свърши останалото.

Намери офис
subheader line subheader line
Контакти
Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242
Работно време:
Понеделник - Петък
09:00 - 18:00
Събота - Неделя
Почивни дни
Централен офис
1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54