Начини на плащане


tbi bank app

Пълният пакет удобства

С tbi bank app бързото плащане на вноски е едва началото на твоя дигитален комфорт. Битови сметки, преводи към приятели и иновативни функции създадени специално за нуждите ти? Да, всичко е на едно място - в tbi bank app.
Свали приложението
Win IPhone 14

Само с едно мобилно приложение

Без такси

Погасяваш вноската си безплатно през мобилното приложение на tbi bank

Бързо

Плащаш вноската по кредита си само с няколко клика

Удобно

Имаш достъп, където и да си, по всяко време да следиш движения по сметката си

Още за tbi bank app

Безплатни преводи

Неогрaничени и безплатни преводи до всяка сметка в лева и до 36 европейски държави в евро

Валутни обмени

Обменяй пари между 10+ валути

Битови сметки

Плащай сметките си за ток, вода, интернет и други без такси с един клик в телефона

24/7 чат

Ако ти трябва помощ, ние сме на линия денонощно и никога няма да те оставим на seen.

Плащай, както пожелаеш

Онлайн плащане с карта

За твое удобство създадохме специална платформа, в която с 3 стъпки можеш да платиш изцяло онлайн вноската си по кредита с карта (дебитна или кредитна). Въведи ЕГН-то и имейла си, избери кой кредит да погасиш (ако имаш повече от един), попълни данните за картата си и плати. 

 

Плати

Услуга ''Бързо погасяване''

Чрез услуга „Бързо погасяване“ дължимата месечна вноска към tbi bank се събира автоматично от предоставена от теб сметка на дебитна карта. Ако не си я активирал, можеш да го направиш в наш клон.

По банков път

Можеш да платиш месечната си вноска по кредит чрез сметка в друга банка, като ползваш нейното онлайн банкиране. Избери услуга за паричен превод, посочи номера на сметката, по която е открит кредитът и в основание запиши „изплащане на вноска по кредит“ + твоя клиентски номер.

Плащане през ePay

За погасяване на кредитни задължения влез с регистрацията си в www.ePay.bg  и избери от менюто „Плащане на сметки“ и след това „Регистрация“. В търсачката на отворилия се прозорец напиши tbi bank и избери една от двете опции в зависимост от задължението ти – „tbi bank – вноски по кредит“ или “tbi bank – вноски по кредитна карта”.

Плащане през Cashterminal

tbi bank работи в партньорство с Cashterminal и можеш да платиш вноската си по кредит от всяко едно устройство на територията на страната.

 

Плати

Плащане през банкомат

Избери банкомати с активна услуга B-Pay. В главното меню въведи кода на търговеца (в случая tbi bank – код 65000) и след това своето ЕГН и плати. 

 

Плати

На касите на Easy Pay

Сподели на касата твоя клиентски номер за кредит към tbi bank, останалото ще свърши служителят. Касите на Easy Pay можеш да откриеш тук.

 

Плати

На касите на Fast Pay

И в този случай не ти трябва нищо повече от номер на договора и сумата за вноската в брой, която да предоставиш на служителя на касата. Касите на Fast Pay ще откриеш тук.

 

Плати

Плащане в банков офис

Ако наблизо имаш офис на tbi bank, можеш директно да си платиш вноската в него. Достатъчно е да предоставиш личната си карта и наш служител ще свърши останалото.

 

Намери офис