Вземи кеш до 20 000 лв. за покупка на МПС!

 • Сумa до  20 000 лв.
 • Период до  72 месеца
 • ГПР от  8.94%
 • Ставаш  собственик на момента
 • 30 дни  за избор на превозно средство
 • Без  първоначална вноска
 • Без  предварителен залог на МПС
 • Без  задължително  Каско
Get link

Изчисленията на кредитния калкулатор са индикативни!

 

Точният размер на вноската по кредита, както и точния размер на годишния лихвен процент (ГЛП) и годишния процент на разходите (ГПР), ще ти предоставим под формата на стандартен европейски формуляр за предоставяне на информация за потребителските кредити, след като преминеш през целия процес на кандидатстване и оценим твоята кредитоспособност. Условията, които получаваш като клиент, зависят от оценката на твоята кредитоспособност, която можем да извършим едва след твоето кандидатстване.

Вземи кеш до
20 000 лв.
за покупка на МПС!

 • Период до  72 месеца
 • ГПР от 8.94%
 • Ставаш собственик веднага
 • 30 дни за избор на превозно средство
 • Без първоначална вноска
 • Без предварителен залог на МПС
 • Без задължително Каско

Защо кеш авто кредит вместо лизинг?

Време за избор

С авто кредит получаваш до 20 000 лв. кеш директно в твоя портфейл и имаш 30 дни време да избереш и закупиш мечтания автомобил.

Контрол

За разлика от лизингови компании за автомобили, ние вярваме, че е нормално да притежаваш своя автомобил веднага. Затова ставаш собственик на момента, а също така нямаш остатъчна стойност за доплащане.

Бърз старт

Трябва ти лизинг без първоначална вноска? С нашия авто кредит взимаш автомобил без да ти се налага да спестяваш пари предварително.

Без задължителни ограничения

Автомобилът на лизинг идва с редица неизбежни условия. Ние изключваме повечето от тях, включително и задължителната застраховка Каско.

Спокойствие на пътя

Лизингът на автомобил често е свързан със залог на моторното превозно средство. Да, но не и с авто кредит.

Скорост

Отговор до минути и без плащане през първите 30 дни.

Как да взема авто кредит

Само с три лесни стъпки и получаваш до 20 000 лв.

 

 • Избери желаната сума и период с помощта на удобния ни калкулатор
 • Запознай ни с твоя профил, за да получиш най-добрата оферта
 • Изчакай наш служител да се свърже с теб
building-block-image

Начини за плащане на вноската ти

Плати през tbi app

Изтегли от тук

 

Изтегли мобилното ни приложение tbi bank app на Android или iOS и плащай без допълнителни такси

Плати с карта онлайн

Плати сега

 

Плати вноска по кредита си с карта в 3 стъпки онлайн  (дебитна или кредитна). Въведи ЕГН-то и имейла си, избери кой кредит да погасиш (ако имаш повече от един), попълни данните за картата си и плати.

Услуга ''Бързо погасяване''

Намери клон

 

С услугата „Бързо погасяване“ дължимата месечна вноска се събира автоматично от предоставена от теб сметка на дебитна карта. Ако не си я активирал, можеш да го направиш в наш клон.

Онлайн банкиране

Плати сега

 

С онлайн банкирането на tbi bank можеш да платиш вноска, да следиш кредита си и да правиш други банкови операции. Ако нямаш регистрация, може да заявиш такава в наш офис.

Плати по банков път

Плати месечната си вноска по кредит чрез сметка в друга банка, ползвайки нейното онлайн банкиране. Избери услуга за паричен превод, посочи номера на сметката на открития кредит и в основание запиши „изплащане на вноска по кредит“ + твоя клиентски номер.

Плати през ePay

Влез с регистрацията си в ePay.bg  и избери от менюто „Плащане на сметки“ и след това „Регистрация“. Напиши в търсачката tbi bank и избери в зависимост от задължението ти – „tbi bank – вноски по кредит“ или “tbi bank – вноски по кредитна карта”.

Плати през Cashterminal

Плати сега

 

tbi bank работи в партньорство с Cashterminal и можеш да платиш вноската си по кредит от всяко едно устройство на територията на страната.

Плащане през банкомат

Плати сега

 

Избери банкомати с активна услуга B-Pay. В главното меню въведи кода на търговеца (в случая tbi bank – код 65000) и след това своето ЕГН и плати.

На касите на Fast Pay

Плати сега

 

И в този случай не ти трябва нищо повече от номер на договора и сумата за вноската в брой, която да предоставиш на служителя на касата. Касите на Fast Pay ще откриеш тук.

Плати в банков офис

Намери офис

 

Ако наблизо имаш офис на tbi bank, можеш директно да си платиш вноската в него. Достатъчно е да предоставиш личната си карта и наш служител ще свърши останалото.

Защо да избереш потребителски кредит

Какви са условията, за да взема заем?

Нужно е да разполагаш с валиден документ за самоличност.

Какви документи са необходими, за да кандидатствам за заем?

За да пуснеш заявката си онлайн е нужно единствено да следваш стъпките и да попълниш необходимата информация за теб. След това можеш да подготвиш личната си карта и да очакваш нашето обаждане.

*tbi bank предоставя кредити за суми от 2500 до 20 000 лв. за срок от 12 до 72 месеца. Одобрение се получава от 5 минути до 1 час. Пример: При усвояване на кредит към 11.09.2023 г. за сума на кредита 10 000 лв. и срок на изплащане 70 месеца, без включена застраховка, клиентът ще заплати 69 равни месечни вноски по 185.73 лв., като първата вноска е на 15.11.2023 г. Общ размер на кредита 10 000 лв; Крайната сума, която клиентът трябва да върне възлиза на 12 815.39 лв.; ГПР 8.94%; ГЛП 8.91%. Годишният лихвен процент е фиксиран и започва от 8.91%, като точния му размер се определя в зависимост от профила на клиента и кредитната му история след извършване на кредитна оценка.

„ТИ БИ АЙ Банк” ЕАД e със седалище и адрес на управление: гр. София, п.к 1421, р-н Лозенец, ул. Димитър Хаджикоцев № 52-54
Кредитна институция по смисъла на чл. 2 от Закона за кредитните институции (ЗКИ). Лицензирана като Банка и съответно извършваща банкова дейност, съгласно Лицензия № Б 30 и Заповеди РД 22 – 1067/13.08.2003 г., № РД 22 – 1067/12.06.2007 г., РД 22 – 1560/20.07.2007 г., РД 22 – 2270/16.11.2009 г., РД 22 – 0451/28.02.2012 г. и РД 22 – 0451/22.10.2012 г. на БНБ