• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Безплатната ни дебитна карта neon интегрира Google Pay

Безплатната ни дебитна карта neon вече може да бъде добавена в Google Wallet, позволявайки на потребителите да правят безконтактни плащания от своите Android устройства. За да се възползват от тази нова функционалност, клиентите ни трябва единствено да инсталират приложението Google Wallet на своя телефон и да добавят neon картата си към дигиталния портфейл. Това е поредната функционалност, която предоставяме, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти, както и на глобалните тенденции в банкирането.

Предоставихме neon по-рано тази година като продукт, предизвикващ банковия сектор в страната със своя модел без такси. Всички картодържатели на neon не само не заплащат такси за поддръжка и отваряне на сметка и карта, а нещо повече – разплащателната сметка към картата носи доходност от 2.1% (за суми до 2 000 лв. и 0.15% за суми между 2 000 и 200 000 лв.).  Сега, добавяйки възможността за плащане чрез телефон за 70% от клиентите ни (потребители на Android), правим пазаруването и разплащанията още по-лесни и удобни.

Добавянето на възможността за плащане с neon чрез дигитален портфейл бе най-желаната функционалност от нашите клиенти. Както обещахме, ние сме тук, за да отговорим на техните нужди, и сега те могат да си насладят на пазаруването със своята безплатна дебитна карта, като просто използват смартфона си. Очаквайте много нови функционалности в следващите месеци, които ще подобрят още повече клиентското преживяване и ще направят както пазаруването, така и ежедневното банкиране още по-удобни.
Питър Барон
CEO, tbi

За потребителите на Apple устройства планираме да представим Apple Pay до края на годината, предоставяйки възможността за плащане чрез телефон на всичките ни клиенти.

Прочети още

Виж всички