• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Даряваме 60 000 лв. за пострадалите от земетресенията в Турция

За да помогнем на пострадалите от земетресенията в Турция, осигуряваме финансова подкрепа в размер на 60 000 лв. В сътрудничество с Посолството на Република Турция в България, дарението ни ще бъде използвано за осигуряване на контейнери за живеене за хора, чиито домове бяха разрушени от природното бедствие. Заради наличието на колеги от Турция в екипа, приемаме трагедията с още по-голяма съпричастност. 

„Нашите сърца и мисли са с всички жертви и пострадали от опустошителните земетресения в Турция и Сирия. И като организация, но най-вече като хора, ние имаме силното желание да подкрепим най-нуждаещите се в тези трудни времена. Надяваме се, че нашият принос ще бъде от полза и ще направи живота на хората малко по-лек, докато се възстановяват от бедствието“, споделя Питър Барон, CEO. 

Загрижеността е в основата на организационната ни култура и колегите в България, Румъния и Гърция изразиха готовност лично да помогнат на пострадалите веднага след трагедията. Продължаваме да събираме най-необходимото – дрехи, хигиенни продукти и парични дарения във всичките ни офиси и в централата, с което допълнително помагаме на нуждаещите се. 

Прочети още

Виж всички