• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Дебитната ни карта neon вече позволява пазаруване с до 110-дневно безлихвено финансиране от банката

Потребителите с безплатната ни дебитна карта neon вече могат да пазаруват с нея дори да нямат налични средства по сметката си. По този начин добавяме още една функционалност към карта neon, с която правим ежедневното пазаруване на българите по-лесно, по-удобно и по-достъпно.

За да се възползват от опцията за пазаруване с финансиране от банката и разделяне на плащанията на три равни вноски с 0% лихва, клиентите трябва да имат активиран шопинг лимит, което става за по-малко от 5 минути изцяло през мобилното ни приложение tbi bank app.

След като шопинг лимитът (до 5000 лв.) бъде одобрен, всеки може да пазарува с карта neon и да разделя плащанията в рамките на този лимит, независимо от наличността по разплащателата сметка.

Клиентите ни могат да разделят плащанията за направени покупки в любимите си физически или онлайн магазини на три равни месечни вноски с до 110-дневно безлихвено финансиране от банката. Другите опции са за шест или дванайсет месечни вноски – с много ниска такса от 1.5%. Разделянето на плащания става с няколко клика в приложението.

Taka на практика превръщаме neon в дебитна и шопинг карта в едно. Откриването и поддръжката на сметка и карта, както и повечето ежедневни банкови операции през мобилното ни приложение остават безплатни.

Клиентите ни вече няма да се притесняват за финансите си всеки месец преди заплата. Те ще могат да пазаруват с финансиране от банката, дори без да плащат лихва за това. Много хора не вярваха, че е възможно в България да има безплатно ежедневно банкиране, но ние го предложихме на клиентите. Не спряхме обаче дотук, а продължаваме постоянно да добавяме нови и нови функционалности към neon и tbi bank app, с които улесняваме ежедневието на българите
Питър Барон
CEO, tbi

Дебитната карта VISA neon може да се поръча безплатно през мобилното ни приложение – tbi bank app. Разплащателната сметка към картата е безплатна – няма такси за откриване и поддръжка, за преводи, плащания на сметки и т.н. По сумата към карта neon дори има лихва от 2.1% (за до 2000 лв.). Клиенти с повече налични средства могат много изгодно да открият и депозит през мобилното приложение – преференциалните лихви достигат до 3% и са най-високите в България.

Непрекъснато добавяме нови функциoналности към карта neon и мобилното приложение за още по-добро клиентско преживяване, като предстои да предоставим съвместимост с Google Pay и Apple Pay, което ще позволи клиентите да плащат безконтактно само с телефона си.

Прочети още

Виж всички
Дебитната ни карта neon вече позволява пазаруване с до 110-дневно безлихвено финансиране от банката