• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Партнираме си с УНСС за по-добро кариерно развитие на студентите

Начален старт в кариерата, платени стажантски програми и безплатни бизнес обучения са само част от възможностите, коитo ще предоставим на студенти от УНСС. Заедно с икономическия университет ще си партнираме за по-добро кариерно развитие и по-добра учебна среда за студентите.

Културата на организацията, моделът на работа и иновациите, които постоянно внедряваме, правят tbi отлично място за развитие на младите хора. Тук работят и общуват специалисти от над 16 националности, съчетаваме опита с младостта, смели сме в решенията и действията си и постоянно се учим, за да ставаме все по-добри. Убеден съм, че студентите от УНСС могат да научат много и да се развият като професионалисти в tbi
Валентин Гълъбов
Председател на УС

„Ние стимулираме компаниите да работят със студентите още по време на следването им, за да могат младите хора да се ориентират и да положат основи на кариерата си възможно най-рано. Радваме се, че нашите студенти ще имат възможност да се докоснат до реалния бизнес, благодарение на партньорството с tbi, и по този начин да надградят знанията и уменията, които им дава университетът“ – допълни проф. д-р Димитър Димитров, ректор на УНСС.

В рамките на партньорството се предвижда наши специалисти от различни отдели да споделят опит в лекции, упражнения и семинари по различни дисциплини, както и да провеждат безплатни бизнес обучения за студентите. Най-добре представящите се сред тях ще получат възможност за платен стаж при нас. Ще подпомогнем развитието на талантите и с предоставяне на типов софтуер за учебни цели.

Наред с това се ангажираме да подобрим средата в учебното заведение чрез изграждане на модерни и удобни кътове за почивка и социални контакти, както и чрез подкрепа за спортни и културни събития, част от календара на УНСС.

Прочети още

Виж всички