• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Предлагаме водеща за пазара лихва по депозити до 3,2%

Лихвите по депозити в приложението ни вече достигат водещи за пазара нива до 3,2%. Клиентите могат да открият депозит през tbi bank app в рамките на минута, с минимална сума от 1 лев или евро и срок от 3 месеца до 3 години. Както при услугите за ежедневно банкиране в мобилното ни приложение, няма такси за откриване, поддържане и закриване на депозит. Необходимо е вложителите единствено да го изтеглят, да открият безплатна сметка и да заявят своята дебитна карта neon. 

За клиентите, които предпочитат да бъдат обслужвани в наш офис, предлагаме до 3,0% лихва по депозити в лева, евро и щатски долари. Всички условия по депозити са достъпни тук. 

Все повече българи избират да вложат спестяваията си при нас – наскоро надхвърлихме границата от 2 млрд. лв. привлечени средства и продължаваме да изпреварваме пазара със солиден ръст на депозитния портфейл от 55% към края на юни 2023 г., спрямо същия период година по-рано. 

Тези резултати са следствие от условията, които постоянно подобряваме и от доверието, което клиентите имат в нашата институция. Ножицата между лихвените проценти по депозити и инфлацията постепенно, макар и бавно, се затваря, което стимулира все повече хора да избират депозитите не само заради тяхната предвидима доходност и сигурност, но и да търсят по-добри лихви и доходи от спестяванията си. В допълнение към нашето отлично предложение за доходност, спестявайки дигитално, клиентите се възползват и от допълнителна гъвкавост и подобрено преживяване, което им позволява да управляват спестяванията си от уюта на своя дом или от всяко друго място по света.
Лукас Турса
Изпълнителен директор

Клиентите могат да се възползват от допълнителни възможности за спестяване, налични в приложението ни, сред които лихва по разплащателната сметка към карта neon в размер на 2,1% за суми до 2 хил. лв. (и 0,15% за суми от 2 до 196 хил. лв.) и виртуалната „Касичка“, която позволява на клиентите да заделят редовно определени от самите тях суми за постигане на различни спестовни цели. 

Прочети още

Виж всички