• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Предлагаме до 3% лихва по депозити в мобилното ни приложение

Като банката с водещи лихви по депозити на българския пазар предлагаме нова възможност на клиентите си да получат по-висока доходност, като спестяват дигитално. Мобилното ни приложение вече има нова функционалност – откриване на срочни депозити в лева и евро за срок от 3 месеца до 3 години, и лихва до 3%.  

Клиентите ни могат да открият депозит през tbi bank app в рамките на няколко секунди, с минимална сума от 1 лев или евро. Процесът е бърз, удобен и сигурен, тъй като спестяванията до 196 хил. лв. са защитени от Фонда за гарантиране на влоговете. Както при другите услуги за ежедневно банкиране в мобилното ни приложение няма такси за откриване, поддържане и закриване на депозит. Единственото условие за вложителите е да изтеглят безплатното мобилно приложение, да открият сметка в приложението и да заявят своята карта neon. 

За клиентите, които предпочитат да бъдат обслужвани в офис на банката, предлагаме до 2.8% лихва по депозити в евро и лева и до 3% за депозити в щатски долари. Всички условия по депозити са достъпни тук. 

„Като банка, ориентирана към клиента, постоянно подобряваме предложенията си за спестяване, за да осигурим на хората по-висока и предвидима доходност в постоянно променящата се среда. Наред с това, с новата функционалност за откриване на депозит в приложението им предлагаме допълнителна гъвкавост и подобрено преживяване – вече могат да управляват спестяванията си от уюта на своя дом или откъдето другаде пожелаят. За да представим на българските потребители най-новите ни спестовни предложения, стартирахме и новата кампания „Раздвижи спестяванията си“ – казва Лукас Турса, изпълнителен директор. 

Сред другите спестовни функционалности, които са достъпни единствено в нашето приложение, са лихва по разплащателната сметка към карта neon в размер на 2.1% за суми до 2 хиляди лева (и 0.15% за суми от 2 хиляди до 196 хиляди лева) и виртуалната „Касичка“, която позволява на клиентите да заделят редовно определени от самите тях суми за постигане на различни спестовни цели. 

Заради отличните предложения и доверието, все повече българи избират да спестяват в нашата банка – през 2022 г. отчетохме близо 70% ръст на вложителите си. 

Прочети още

Виж всички